X

Native Media oglasnoj mreži mogu se pridružiti svi koji su zainteresovani za oglašavanje i zaradu od svog web sajta. Napraviti nalog na ovoj naprednoj platformi veoma je jednostavno i brzo. To ćete učiniti klikom na opciju za registraciju na naslovnoj strani, na stranici za oglašivače, izdavče ili klikom na zelenu opciju u gornjem desnom uglu.  Kada napravite taj prvi korak, otvoriće vam se forma za registraciju. Potrebno je popuniti tražene podatke i aktivirati nalog klikom na aktivacioni link, koji će vam biti poslat na vašu email adresu. Ukoliko budete naišli na bilo koji problem prilikom registracije, možete nas kontaktirati radi eventualne pomoći. Odgovor ćete dobiti odmah ili najduže za nekoliko sati. Do nas možete doći putem LIVE CHAT-a ili putem mejla [email protected]

Uputstvo korak po korak

 

1. Kliknite na stranicu za registraciju i unesite vaše osnovne podatke, kao što su ime, prezime, adresa, telefon, email, web sajt, država, korisničko ime, lozinka i tip naloga. 

 

 

2. Nakon unosa traženih podataka, kliknite na opciju registracija.

 

 

3. Sada idite na email da aktivirate vaš nalog.

 

 

Otvorite meil koji ste dobili od nas i kliknite na aktivacioni link.  Nakon uspešne aktivacije, sistem će vas preusmeriti na naslovnu stranu sajta. Dalje, možete se prijaviti na vaš nalog i pokrenuti kampanju, postavljati reklame, pratiti izveštaje itd.  Za sva pitanja i nedoumice, kontaktirajte nas.