Bankari, ovo je najlakši put da dođete do klijenata

by Tijana S.
Vreme čitanja: 2 minuta

Domaće banke se uglavnom na internetu reklamiraju preko banera i kontent tekstova, što nije loše, jer su skoro sve banke zvučna imena. Međutim, ako nudite npr. povoljan kredit za letovanje, onda postoji bolje rešenje kako da se reklamirate od prethodno dva navedena načina. Nativno oglašavanje je ono što vam treba!

Šta je nativno oglašavanje?

Naitno oglašavanje je prirodno, jer se u potpunosti uklapa u temu i dizajn internet stranice gde se nalazi, pa publika ne misli da je reč o plaćenoj reklami. Naime, ovakav tip oglasa se sastoji od zanimljive ilustracije i naslova koji kod publike budi emocije. Plus, one ne izgledaju irintantno (kao Guglove reklame i pojedini baneri koji izgledom oskaču od sajta gde se nalaze) i na njih ne deluje AdBlock iliti uvek su vidljive.

Još nešto, da bi ste pokrenuli nativnu reklamu minimalni iznos je svega 10 evra, tako da se nećete kockati na veliko (ako ste još skeptični prema ovakvom vidu oglašavanja). Ono što je sigurno, sa ovakvim tipom reklame sigurno dobijate, jer samo uz pomoć nje znate da ćete sigurno stići do ciljane publike pošto sami birate sajt na kojem će se nalaziti.

Bankarstvo i nativno oglašavanje

Vratićemo se na primer da vaša banka nudi povoljne kredite za letovanje. Zamislite da se jedan takav oglas nađe na stranici  turističke agencije koja nudi jeftiniji letnji porodični aranžman na deset dana u Grčkoj. Svako ko otvori da pročita o ponudi agencije će sigurno otvoriti i oglas o davanju kredita za letovanje, a većina njih će i aplicirati za isti. U suprotnom, ako vaš baner stoji na nekom od poznatih portala koji prati više tema, teško da ćete privući isti broj klijenata kao sa nativnim oglasom.

Kako da napravite nativni oglas?

Do nativnog oglasa ili savršene reklame dele vas samo tri jednostavna koraka:

  1. Registrujte se na našoj platformi www.nativemedia.rs
  2. Postavite svoj oglas koji ste napravili po našim upustvima
  3. Sačekajte da se reklama odobri

Budite u korak s vremenom, napravite još danas vaš nativni oglas!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x