Beauty blogeri ovo je najbrži način da zaradite od bloga

Gotovo da nema devojke i žene koja ne prati bar jedan blog posvećen lepoti iliti beuty blog. Naime, gde god se okrenemo samo se priča o savršenstvu ženske lepote, pa otuda i ovo novo „zanimanje“. Međutim, beauty blogera ima mnogo, a samo manji broj istih je od svog bloga napravio ozbiljan biznis. Ako ne spadate u tu manjinu ne očajavajte, jer vam mi nudimo rešenje.

Šta je rešenje?

Vreme je da vaš blog postanete iznajmljivač prostora za oglašivače. Ali ne mislimo na bilo kakve oglase kao što je npr. Gugl, već isključivo na nativne oglase.

Zašto nativni oglasi?

Nativni oglas je prirodni ili oglas koji se u potpunosti uklapa u temu i dizajn vašeg bloga ili teksta.  Publika uopšte ne misli da je to plaćena reklama, već veruju da je sastavni deo vašeg bloga. Takva reklama ne iritira vaše pratioce. Sastoji se od zanimljive ilustracije i naslova koji budi emocije.  Za razliku od Guglovih oglasa, ovaj ne reaguje na AdBlock iliti uvek je vidljiv. Plus, zarada po kliku je veća nego kada vam publika klikne na Gugl reklamu. Ono najbolje je što ne morate da čekate 70 evra ne biliste podigli svoj novac, već je taj iznos manji.

Navešćemo vam primer: Zamislite da pišete post o tome kako se pravilno neguje koža i da je posle jutarnjeg umivanja neophodno staviti kvalitetnu kremu koja hidrira kožu. I tik ispod toga nalazi se nativni oglas za prirodnu kvalitetnu kozmetiku. Naravno da će svi koji čitaju vaš tekst kliknuti da vide o čemu je reč. To je tzv. saradnja na obostrano zadovoljstvo, i oglašivača i izdavača, ili obe strane imaju korist.

[crp]

Znamo da svi maštate da vam kompanije šalju svoje proizvode i vi ih ispobavate i tako sarađujete sa njima, ali kada ste nova riba u moru onda morate krenuti malim koracima, a nativna reklama na vašem sajtu vam omogućava da osetite kakav je osećaj kada počnete da zarađujete novac od svog bloga. Prema tome nemojte je potceniti, jer i poznati blogovi su vrlo rado izdavači nativnim oglasima.

Da bi postali izdavač nativnim oglasima šta treba da uradite?

Sve što trebate da uradite je da se na našoj platformi www.nativemedia.com  prijavite da želite da budete izdavač.

Prijavite se još danas i počnite od svog bloga da zarađujete!

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]