Blogeri, ovo je mnogo bolje od Gugl reklama!

Otvorili ste svoj blog. Imate publiku koja ga redovno posećuje i uživa u njegovom sadržaju. Međutim, i pored solidnih dnevnih pregleda ne možete da zaradite, jer većina onih koji vas prate imaju instaliran AdBlock. Naravno, oni su to učinili ne bi li sklonili iritantne reklame koji su svima nama koji smo često na internetu i te kako poznate. Mislite da rešenja nema? Mi ćemo vam otkriti u čemu je „caka“ i kako od postavljanja oglasa na vašem blogu zaista možete zaraditi.

Većina nas kada otvori blog prvo postavi Gugl reklame i potajno se nada da će sadržaj tekstova sa bloga privući dosta publike, pa samim tim i one koji bi voleli da se baš kod vas reklamiraju bilo putem banera ili sponzorskog teksta. Često ovakav plan ostane samo pusta mašta i ništa više. Baš zbog toga treba da okrenete list i opredelite se za drugu opciju koja će vam sigurno donositi zaradu, a to su nativne reklame.

Prednost nativnih reklama je to što ne izgledaju neusklađeno u dizajn vašeg bloga, kao što je slučaj sa Guglovim. One, ne samo da se uklapaju u vaš dizajn, već se sa njim stapaju. Plus, one se stapaju i sa vašim tekstovima. Sa takvom idealnom kombinacijom publika vašeg sajta će želeti da sazna više i o njima, pa će kliknuti na njih.

Nativna reklama ima svoj naslov, koji nije tipičan reklamama, već publika misli da o temi vašeg teksta može saznati nešto više, ako klikne na reklamu, a sam klik je neće odmah odvesti na sajt oglašavača, već na zanimljiv opis onoga što radi. Tako da čak ako publika i shvati da je u pitanju oglas, biće željna da sazna o čemu je ili da li je stvarno moguće to što nude u naslovu.

[crp]

Ono što publiku privlači nativnim oglasima je i to da ih neće poslati direktno na sajt pa će onda oni morati sami da saznaju o čemu je reč, već će im u jednom kraćem i zanimljivom tekstu biti sve što je potrebno opisano. Sa ovim vidom, reklame postaju nešto zanimljivo publici, a ne nešto dosadno što ih remeti dok čitaju vaš blog.

Najveća prednost davanja prostoru nativnom oglasu na vašem blogu je ta što je zarada po kliku veća od one koju bi zaradili putem Gugl reklame. Prema tome, nemojte ništa čekati, već postanite izdavači za nativno oglašavanje jer samo tako nećete iritirati vašu publiku „glupim“ reklamama, a zaradićete sigurno.

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]