Drift – levak prodaje kroz koji se „klizi“

(13 najboljih primera levka prodaje u 2023.)

Drift nudi live čet na vašem sajtu. Takođe, imaju i druge korisne alate. Njihov blog je pun kvalitetnog sadržaja i povezan je sa početnom stranicom sajta.

drift levak prodaje

Drift pomaže preduzećima da se povežu sa klijentima u trenucima koji su najvažniji — pomoću četa, e-pošte, videa i još mnogo toga. Tako da je Drift jedinstvena platforma za personalizovanje razgovora u svakoj fazi kupčevog putovanja.

levak prodaje drift

Koraci u levku prodaje

Saobraćaj

Saobraćaj im dolazi sa bloga, referala, organskim putem i putem afiliata.

Naslovna

[crp]

Početna stranica je neverovatno jednostavna. Pozadina je jednobojna plava i postoji jedna slika stvarne osobe. Postoji jasan naglasak na tome da posetioci veb stranice gledaju prezentaciju, koju, prema Pragmaticu, gleda više od 75% B2B kupaca pre kupovine Drift usluga.

Cena

Stranica sa cenama je dobro konstruisana, sa dovoljno detalja da prikaže šta dobijate kupovinom, a da pritom ne opterećuje sadržajem za čitanje. Takođe, omogućava korisnicima da znaju koje funkcije dolaze sa svim planovima, kao i dodatne opcije koje treba razmotriti.

Levak prodaje drift

 

Zašto ovaj prodajni levak radi?

Driftov prodajni levak je efikasan zbog lakog podešavanja njihovih usluga na vaš sajt. Oni traže samo vašu adresu e-pošte da bi počeli da koriste uslugu. Kada se registrujete, možete istog momenta da koristite uslugu. Besplatna verzija ne uključuje onoliko koliko plaćena. Takođe, pružaju mogućnost da besplatnu verziju koristite koliko god hoćete, nema probni period na ograničeno vreme.

Mnoge kompanije nude besplatne probe, ali malo njih nudi potpuno besplatne usluge. Za neke manje kompanije, možda nikada neće morati da plate za Drift. Dok veće kompanije mogu isprobati besplatnu verziju i odlučiti da li žele da plate za više funkcija u Driftovoj usluzi.

Po čemu su jedinstveni

Svaki segment njihovog sajta, uključujući i blog, odiše kvalitetnim sadržajem koji jasno objašnjava korisniku temu o kojoj je. Plus, sajt je pregledan, lako se prelazi sa dela na deo, lanac toka prodaje je bez nepotrebnih začkoljica, tako da potrošač klizi kroz njega.

Vrati se na glavni članak TOP 13 najboljih primera o levku prodaje u 2023. godini!

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]