HARVEST – levak prodaje koji je i sa manom dobar

(13 najboljih primera levka prodaje u 2023.)

U 13 najboljih levaka prodaje se nalazi i prodajna stranica internet giganta Harvest. Šta je ono što pomenutu kompaniju čini bolje plasiranom od njenih konkurenata, saznaćete u daljem tekstu.

harvest probni period od 30 dana

Za šta služi Harvest platforma?

Harvest je poslovnom svetu olakšao dobar deo posla. Kako? Napravili su program koji jednostavno prati vreme svakog projekta. Izveštaji, fakturisanje i još mnogo toga. Sve to postižete u samo nekoliko klikova! Sjajno, zar ne?

Harvest koraci u levku prodaje

Glavni poziv na akciju (CTA) na Harvestovoj početnoj stranici je da započnete njihovu 30-dnevnu besplatnu probnu verziju. Šta može biti bolje u levku prodaje od nekog darivanja i to za svakog ko poželi isto.

Početna stranica

[crp]

Njihova početna stranica ima nekoliko jasnih poziva na akciju, plus daje jasno objašnjenje proizvoda i nekoliko izjava korisnika njihovih usluga. Sve navedeno čini odličnu kombinaciju u oku potrošača.

Besplatna proba od čak mesec dana.

Nakon što kliknete na poziv na akciju za besplatnu probnu verziju, prikazuje se obrazac za registraciju koji morate popuniti da biste dobili besplatnu probnu verziju.

harvest registracija

Zašto ovaj prodajni levak funkcioniše

Lep i jednostavan dizajn je ovde u prvom planu. Oni takođe nude korisnička iskustva iz različitih industrija kao deo svog tzv. društvenog dokaza. Društveni dokazi su stvarni (provereno). Ove kompanije dobijaju besplatan publicitet i pomažu Harvestu da u očima drugih izgleda još bolje.

harvest platforma

 Koji je nedostatak Harvest platforme?

Harvestov Ievak je solidan, bolji od prosečnog, ali da bi bio perfektan potrebno mu je nekoliko izmena. Svojim kupcima daju samo opciju da izaberu plan na osnovu broja mesta koja im treba mesečno. Uz to, potencijalni klijenti možda neće znati koliko će im trebati da ulože svakog meseca ako planiraju da se u narednom periodu šire, pa samim tim imaju i više novih zaposlenih.

Dokazano je da ako je prodajna ponuda jasno napisana, tako, da nema skrivenih troškova, onda takva stranica može da osvoji čak 76% kupaca od ukupnog broja koji poseti stranicu.

Za kraj

Dobro je da kopirate Harvest, ali ne u svakom koraku. Neka vaša ponuda da jasnu viziju potrošaču koliko će za istu morati da izdvoji na godišnjem nivou, jer većina poslovnih planova, pa tako i seckanje budžeta na razne segmente, se odnosi upravo na godišnji period.

Vrati se na glavni članak TOP 13 najboljih primera o levku prodaje u 2023. godini!

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]