Imate online prodavnicu mobilnih telefona? Neka se vaši proizvodi nađu na najpopularnijim sajtovima i to uz pomoć nativnog oglašavanja!

U eri sve većeg komercijalnog pritiska prema potrošačima, tradicionalno oglašavanje postaje sve manje popularno. Brendovi traže nove načine da se povežu sa kupcima. Jedno od najboljih rešenja je nativno oglašavanje, koje je poslednjih godina mnogima donelo povećanje poslovanja. Zašto da i vi ne budete među najboljima? Zašto da i vaš biznis ne bude rame uz rame sa već poznatim brendovima?  

Kako se izboriti sa konkurencijom? 

Ako ste vlasnik prodavnice mobilnih telefona, jasno vam je da je konkurencija prevelika. S obzirom da treba dosta uložiti u dobru reklamu, troškovi postaju preveliki i čini vam se da se samo vrtite u krug. Kako to promeniti? Naravno da postoji rešenje i to mnogo jednostavnije nego što mislite. Nativni oglas!

Šta je nativni oglas? 

[crp]

Nativni oglas nije napadan kao većina oglasa i publika ga čak i ne smatra oglasom već korisnom stavkom da saznaju što više informacija o traženom proizvodu. Uklapa se u svaki dizajn sajta izgledajući kao deo istog i baš zbog toga potrošače prosto mami da kliknu na njega. A sam klik ih dovodi do vas, što je i cilj svakog oglašavanja. Nema AdBlok-a tako da će vaš oglas biti uvek vidljiv svima, pa čak i onima koji pokušavaju da izbegnu iritirajuće Guglove reklame. 

Nativni oglas se pojavljuje u fidu sajta koji je usko ili delimično povezan sa vašom tematikom. Dakle, ako neko u svom tekstu posredno ili neposredno piše o mobilnim telefonima, eto šanse da se vaš nativni oglas nađe u fidu teksta, izgledajući kao sadržaj istog. 

Kako do nativnog odlasa? 

Ulaganje u nativno oglašavanje je daleko manje nego što mislite, a nudi mnogo. Najmanji ulog je 10 evra, a sami birate tematiku sajta, kao i zemlje u kojima će se prikazivati vaša reklama. Postupak je vrlo jednostavan: 

  1. Registrujte se na našem sajtu www.nativemedia.rs 
  2. Postavite Vaš oglas koji ste napravili po našim upustvima 
  3. Sačekajte da se reklama odobri 

Hiljade zadovoljnih korisnika mogu vam samo potvrditi uspešnost nativnog oglašavanja. Nemojte čekati da se stvari same od sebe dese. Neka vaše poslovanje krene uzlaznom putanjom za kratko vreme, a samim tim i zarada. 

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]