Kako da pokrenete uspešnu oglasnu kampanju u 4 koraka

Nativno oglašavanje postaje sve popularnije na svetskom tržištu. To su najsavremenije strategije u digitalnom marketingu, koje vam obezbeđuju optimalnu zaradu i veliki uspeh u poslovanju. Kucnuo je čas da se priključite aktuelnom trendu nativnog oglašavanja. Zaboravite na stare marketinške trikove! Oni odavno više ne pale kod publike.

Saznajte više o značaju i pogodnostima nativnog oglašavanja u sledećem tekstu: Zašto treba da ulažete novac u nativno oglašavanje

Možete da pokrenete oglasnu kampanju preko Native Media mreže za nativno oglašavanje. Vaši atraktivni i zanimljivi oglasi sa slikom osvojiće srce velikog broja korisnika. Native Media prima sve zainteresovane oglašivače, spremne da povećaju prihode od biznisa i da budu jako uspešni na tržištu.

Zašto je Native Media pravo mesto za vas

Native Media je visoko sofisticirana platforma, koja omogućava lako i efikasno reklamiranje vaših proizvoda ili usluga. Vaše reklame prikazuje na veb portalima uključenim u njenu mrežu. Ona sarađuje sa sajtovima koji imaju izuzetnu posećenost od više hiljada do više miliona posetilaca. Tako može da se znatno poveća vidljivost vaših reklama.

[crp]

Native Media platforma misli na vaše zahteve i potrebe. Sa minimalnim ulaganjem od 10€ u kampanju, možete da zarađujete puno na duže staze. Ona vam omogućava targetiranje ciljne publike na osnovu ključnih reči, lokacije, jezika, kategorije i uređaja. Ako se registrujete, očekuje vas puno mogućnosti i povlastica. U najkraćem roku dobijate veliki broj vernih klijenata i povećavate prodaju za 300%!

4 koraka za pokretanje oglasne kampanje

Tako vam malo treba do uspeha na tržištu! Sada ćemo vam korak po korak objasniti kako da pokrenete oglasnu kampanju na Native Media platformi. Ne iziskuje puno vremena, a donosi vam mnogo pogodnosti i prihoda.

1. Registrujte se na platformu

Veoma jednostavno i brzo možete da se registrujete na Native Media platformu. Samo par klikova registracije jeste vaš prvi korak ka sigurnom uspehu u poslovanju. Kada kliknete na opciju za registrovanje na naslovnoj strani sajta, otvoriće vam se forma za registraciju. Samo treba da popunite tražene podatke i da kliknete na opciju ,,registracija“.

Zatim, idete na svoj mejl jer smo vam poslali aktivacioni link za nalog. Kada kliknete na link, naš sistem vas preusmerava na naslovnu stranu. Tamo se prijavite na svoj korisnički nalog. Sada možete da pokrenete kampanju, da postavite oglase i da očekujete uspešne rezultate.

2. Dopunite račun

Veoma lako i brzo pokrećete oglasnu kampanju. Pre postavljanja oglasa najpre treba da dopunite račun. To možete izvršiti preko PayPal-a za inostranstvo ili preko dinarskog računa u Srbiji. Minimalni ulog je samo 10 € ili 1200 dinara, što je beznačajno s obzirom na da ćete puno zaraditi u najkraćem roku.

Prvo se prijavite na korisnički nalog. Zatim, kliknete na opciju ,,plaćanje“, pa na ,,dodaj sredstva“.

U zavisnosti od toga gde se nalazite, izaberite način plaćanja. Treba da unesete željeni iznos, a zatim idete na opciju ,,plati“. Izabrali smo primer uplate putem PayPal-a.

3. Kreirajte oglase

Sada sledi najvažniji trenutak za pokretanje vaše nativne kampanje – kreiranje oglasa. Vaši oglasi mogu da imaju do 90 karaktera. Kliknite na ,,oglasi“, a zatim na ,,kreiranje oglasa“ kao na slici:

Treba da popunite obrazac gde ćete uneti naziv kampanje, naslov oglasa, krajnji link. Osmislite dovoljno zanimljiv i originalan naslov, koji momentalno privlači pažnju. Bez dobrog naslova, pa i naziva kampanje, publika neće biti zainteresovana da klikne i sazna nešto više o vama.

Izaberite sliku sa računara, ali pazite na njene dimenzije, jer je dozvoljena veličina 100kb (optimalno 15kb). Prilagođavanje slike možete da prepustite našem sistemu ili možete sami pre dodavanja na sajt. Poželjno je da slika bude atraktivna u skladu sa porukama vašeg brenda.

Native Media vam pruža priliku da sami podesite cenu klika i dnevni budžet. U slučaju da niste sigurni, naš sistem vam predlaže cene i dnevni budžet (najmanje 1€). Plaćate samo kad neko klikne na vašu reklamu i poseti veb sajt. Naš sistem prepoznaje sve vrste prevara, tako da plaćate isključivo važeće klikove.

Kada podesite cenu klika i dnevni budžet, onda idete na ,,kreiranje oglasa“.

4. Targetirajte kampanju

Da bi kampanja bila uspešna, morate da podesite njeno targetiranje. Možete da targetirate kampanju na osnovu ključnih reči, lokacije, jezika, kategorije i uređaja. Tako ćete privući što veći broj ciljnih posetilaca, koji mogu da postanu vaši najverniji kupci.

Praksa pokazuje da je najbolje targetirati kampanju na osnovu lokacije i kategorije. Preporučujemo vam da ostala podešavanja ostavite prazna.

Sačekajte da odobrimo oglase

Kada ste dodali oglase, naši moderatori će ih proveriti. Odgovor vam stiže za nekoliko sati. Sve se dešava lako i brzo, tako da vam ne treba puno strpljenja. Kada vam odobrimo oglase, znajte da ste na pravom putu da znatno poboljšate svoj biznis.

Dobijate redovne izveštaje

Možete da stalno budete u toku sa rezultatima kampanje. Native Media vam pruža stalne izveštaje za različite vremenske periode. Tako imate uvid u prikaze oglasa, klikove, procenat uspešnosti, lokacije posetilaca i još mnogo toga što je za vaše poslovanje korisno.

Istoriju plaćanja i stanje na računu možete da redovno pratite na svom nalogu. Ako imate bilo kakva pitanja ili komplikacije, naši operateri su vam uvek na usluzi. Odgovori stižu odmah.

Najefikasnije nativno oglašavanje na tržištu

Uspešno reklamiranje vašeg brenda ili usluge jeste naš prioritet. Native Media ima jako precizne i efikasne mehanizme, tako da stalno vodimo računa o vašoj bezbednosti na internetu. Naš cilj je da ostvarite maksimalne rezultate koji će dugo trajati. Nudimo najbolja rešenja kako da na optimalan način promovišete biznis. Samo tako osvajate poverenje publike koja neće sumnjati u vaš kvalitet i značaj.

Stigao je trenutak da pokrenete prvu nativnu kampanju! Ako kliknete na link ispod, pružaju vam se razne mogućnosti za uspeh na tržištu!

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]