Kako da se od nepoznatog krojača dignete u visine

Izvrsni ste krojač/krojačica, ali stalnog posla za vas nema. Zbog toga ste krenuli da radite od kuće. Čak ste napravili i svoju stranicu na nekoj od društvenih mreža, a da bi sve ozbiljnije izgledalo napravili ste i svoj sajt. Međutim, i dalje je teško jer je konkurencija velika, a zvučna imena (domaći modni kreatori) su samo oni koji od ovog posla žive „gospodski“. Mislte da bez poznate klijantele ne možete da se probijete ka vrhu? Varate se. Mi ćemo vam objasniti kako da od nepoznatog krojača, postanete poznat.

Naime, sve što treba da uradite je da napravite internet reklamu. Za reklamiranje na internetu ima više opcija, ali mi vam nudimo onu  koja je najbolja za manji ili novi biznis i uz koju možete lako postati prepoznatljiv brend. U pitanju je nativna reklama.

Šta je nativna reklama?

Nativna reklama je prirodna. Da vam objasnimo šta to znači: Naime, ona se uklapa (temom i stilom) u sadržaj sajta ili teksta gde se nalazi, pa mnogi misle da je sastavni deo sajta/teksta. Nativni oglas se ne nalazi na bilo kojem sajtu, kao Guglovi, već isključivo na sajtovima i stranicama koje prate temu vašeg „zanata“. Takvo oglašavanje voli i publika. Pre svega, jer nije ni svesna da je u pitanju plaćena reklama, već često misle da je to ono što se nadovezuje na temu o kojoj čitaju.

Navešćemo vam primer: Naime, reklama vaših krojačkih usluga ili nekih dizajna koje ste sami osmislili i naspram toga napravili odlične komade “krpica” bise mogli naći na svim stranicama koje prate modu (kao što su modni blogovi) ili ženskim i drugim elektornskim magazinima, u njihovim modnim rubrikama. Ako bi se vaša reklama našla na tako nekom mestu, vama bi uspeh bio zagarantovan, pre svega jer bi je videla vaša ciljna grupa koja se interesuje za ono što radite. Jer ako publika čita o novim dizajnima letnjih haljinica koje će ove godine biti hit, a tu stoji vaša reklama koja za fotografiju ima baš takvu haljinicu, onda će svi koji čitaju tekst otvoriti reklamu i saznati za vas.

Gugl reklama? Nikako!

[crp]

Nemojte slušati neke koje će vas posavetovati da otvorite Gugl reklamu. Naime, većina publike ne voli takve reklame. Previše su napadno postavljane i ne uklapaju se u sadržaj i dizajn sajta, pa su iritantne. Plus, ono što je za vas najbitnije da znate, Gugl reklamu ne vide svi, jer većina publike ima instaliran program AdBolock koji onemogućava njihovu vidljivost.

Postoje i drugi vidovi reklamiranja na internatu, ali su oni malo preskupi i nisu toliko efikasni, ako još niste poznato ime u svojoj branši. Ovde smo pre svega mislili na kontent marketing i banere na sajtovima.

Prema tome, nemojte ništa čekati, već još danas napravite vaš nativni oglas. Minimalni iznos za pokretanje ovakve vrste oglasa na našoj platform je svega deset evra, a ceo postupak kreiranja reklama je veoma jednostavan i gotov je u tri koraka:

  1. Registrujete se na našem sajtu www.nativemedia.rs
  2. Potom napravite oglas
  3. Sačekate da se odobri
Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]