Kako da zaradite od poseta na web sajtu putem Nativa Media mreže

by Admin

Kada kreirate web sajt, očekujete veliki broj posetilaca. Njihovo kliktanje na reklame vam može doneti zaradu. Međutim, šta ako posetioci ne žele da gledaju reklame, jer su im dosadne i iritantne? Kako da povećate saobraćaj i zaradu?

Rešenje za vaše brige nudi Native Media platforma. Ovde možete da se registrujete, a zatim da uživate u brojnim pogodnostima.

Zašto je Native Media platforma pravo mesto za vas

Native Media je domaća mreža namenjena nativnom oglašavanju za Balkan i dijasporu. Svakog dana se sve više razvija, sarađujući sa više stotina partnera. Iskustva sa Native Mediom su samo pozitivna, svaki dan ima milione impresija. To je definitivno najpopularnija i najbolja platforma za nativno oglašavanje, koja donosi siguran profit svim izdavačima i oglašivačima.

Ako ste imali problema sa saobraćajem i zaradom, sada ne morate više da se brinete. Native Media vam nudi nativne reklame u skladu sa ciljevima vaše marketinške kampanje. To su reklame koje sigurno osvajaju pažnju i naklonost korisnika. Veoma lako i brzo možete da zaradite od svog web portala, tako što naša mreža plaća po svakom važećem kliku na reklame.

Jedino naša platforma nudi 80% zarade, što je mnogo više od Googla 68% ili drugih platformi koje plaćaju samo 50%. Ako vam ovo zvuči kao fantastika, registrujte se i uverite se da je to istina.

U čemu je tajna uspeha nativnih reklama

Ako želite uspeh na tržištu, onda sigurno treba da uložite novac u nativno oglašavanje. Native Media vam pruža priliku da uz pomoć nativnih reklama puno zaradite u najkraćem mogućem roku. Naša platforma prati savremene trendove, osluškuje potrebe marketara i publike, tako da ide u korak sa vremenom.

Navešćemo činjenice koje dokazuju zašto treba da imate poverenja u nativ advertajzing i Native Media platformu.

  • Istraživanja dokazuju da nativne reklame privlače 60% više pažnje od običnih reklama, da se posetioci bolje povezuju sa reklamiranim brendom.
  • U proseku kliktanje na reklame (CTR) je više za 45% od kliktanja na obične reklame.
  • Prosečno oko 25% kupaca više prati nativne reklame, nego klasične.
  • Više od 50% aplikacija korišćenih na javnim mrežama pokazuje interesovanje za nativne reklame.
  • Kliktanje na banere je nisko oko 0,17%.

Brzo i lako do saradnje sa Native Mediom

Native Media mreži mogu da se pridruže svi zainteresovani za zaradu sa svog web sajta. Veoma jednostavno i brzo možete da napravite nalog na platformi. U slučaju da ima problema, uvek možete da se obratite za pomoć našim operaterima. Odgovori stižu u najkraćem roku.

Nakon brze i lake registracije, možete da posetite stranicu za izdavače. Treba da dodate svoje web sajtove, a zatim da sačekate da naši moderatori to pregledaju i odobre u skladu sa kriterijumima. Sve se brzo dešava, tako da u roku od 24h dobijete odgovor.

Uslovi na Native Media mreži nisu strašni

Native Media ima određene zahteve za svakog potencijalnog izdavača. Postoje uslovi za web sajt koji su neophodni da bi došlo do saradnje. Da nema kriterijume, Native Media ne bi imala kvalitet, niti veliki broj klijenata. Naša platforma vam nudi sugestije kako da učinite web stranu još boljom i kako da privučete što veći saobraćaj.

Važno je da web sajt poštuje važeće zakone. To znači da ne sme da ima piratske sadržaje, razne vrste spamova i virusa, sadržaje za odrasle. Ne prihvatamo sajtove u slučaju da su blokirani od strane antivirusa ili označeni od strane Google Chrome-a i Fireforks-a kao nebezbedni.

Poželjno je da vaš sajt ima kvalitetne i korisne sadržaje za publiku bez vulgarnih reči, kompromitujućih slika, psovki i diskriminacije. Nisu dozvoljene i promocije droge, nasilja, oružja, kriminala i drugih nedozvoljenih aktivnosti.

Jednostavno postavljanje oglasnih jedinica na web portal

Postaviti naše oglase na vaš sajt je veoma lako. Pomoću jednostavnog html koda možete ugraditi oglasne jedinice bez problema. Naš sistem dozvoljava maksimalno 2 oglasna bloka, od kojih svaki može da sadrži 3-8 oglasnih jedinica. Nije moguće više da ne bi došlo do opterećenja sajta.

Naše reklame su pouzdane I zanimljive, provereno funkcionišu na bilo kojem portalu. One podržavaju asinhrono učitavanje oglasa, tako da ne dolazi do usporavanja saobraćaja.

Prilagođavajte nativne reklame po želji

Native Media prati sadržaj vašeg sajta i na osnovu toga bira najadekvatnije oglase. Naravno, možete da prilagodite oglase svojoj web stranici. Veoma je lako da uskladite boje i dimenzije oglasa sa dizajnom i izgledom svoje web stranice.

Uklapanje stila oglasnih jedinica sa vašom platformom nije sve što nudimo. Možete i da filtrirate oglase konkurencije i druge neželjene vrste oglasa. Vaši zahtevi i želje su na prvom mestu. Naš cilj je da mi, vi i publika budemo zadovoljni, da naša saradnja donese uspešne rezultate.

Efikasno i lako do veće zarade preko naše mreže

Naš napredni sistem omogućava da u svakom trenutku pratite statističke podatke o zaradi, prikazima, klikovima i CTR. Možete da saznate koje su najefikasnije oglasne jedinice. Imate uvid u svaki klik na reklamu.

Naša platforma ne dolazi u konflikt sa drugim platformama za oglašavanje, na primer sa Google AdSense. To znači da možete da stavite naše reklame pored drugih reklama, a da nemate problem sa zaradom. Tako da imate priliku da zaradite mnogo više.

Postoji nekoliko metoda plaćanja. U Srbiji isplata ide preko bankovnog računa. U ostalim zemljama regiona plaćanje se vrši preko PayPal-a, Neteller-a, ePayment-a, s tim što je potrebno da na računu imate najmanje 10 evra. Istoriju isplata i trenutni status uvek možete da pratite preko svog naloga.

Od registracije do uspeha na tržištu

Brza i laka registracija na Native Media platformu donosi mnoge povlastice za izdavače. Ako ispunjavaju uslove i ne krše pravila, mogu da zarade dosta novca. Broj poseta na sajtu i broj klikova na reklame jesu neograničeni. Ne postoji limit po pitanju zarade.

Native Media platforma nudi nativne reklame, koje su veoma popularne, tražene i privlače pažnju publike. Izdavači mogu ne samo da unovče posete na web sajtu, nego i da kvalitetnim reklamiranjem svoga brenda budu jako uspešni na tržištu.

Pridružite se našim zadovoljnim klijentima! Kliknite na link ispod I brzo zaradite novac od poseta na web sajtu!

button-1

button-1

Preporučujemo

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

4 comments

abc June 3, 2019 - 4:15 am

Tražim datum vašeg članka – nema nigde. Neozbiljno.
Google AdSense vs Native Media – naveli ste razliku u ceni i mogućnost dizajniranja oglasa od strane vlasnika sajta. Je li to sve?
Rečenica – Iskustva sa Native Mediom su samo pozitivna, svaki dan ima milione impresija… takođe neozbiljno. Da ste rekli desetie, ili stotine, pa ajde, ali milione… tipično balkanski.

Reply
Admin June 3, 2019 - 8:11 am

Stvarno nam je žao što imate takvo mišeljenje. Vidi se da niste saradjivali sa nama, tako da biće vremena da ga promenite. Puno bi gore bilo da dobijemo ovakve komentare od naših saradnika. Ako imate neko konkretno pitanje, stojimo vam na raspolaganju. Pozdrav!

Reply
zoran October 3, 2019 - 8:04 am

dali mogu preko blogspot platforme da se prijavim kao izdavac

Reply
Admin October 3, 2019 - 8:07 am

Da, možete. Prihvatamo blogspot sajtove potpuno jednako kao i ostale sajtove.

Reply