Kako napraviti nalog na Limundu

Limundo je izuzetno koristan sajt i veoma lak za korišćenje. Ako otvorite profil na Limundu, očekuju vas brojne pogodnosti:

PRODAJA STVARI: zaradite novac

  1. Možete da prodajete stare stvari, koje su u dobrom stanju, ali vam više ne trebaju ili smetaju.
  2. Neko do vas je sigurno dobio poklon koji mu se ne dopada, zauzima vam mesto u ormaru. Zašto ga ne biste prodali na Limundu?
  3. Ljubitelj ste tehnike, želite da kuipite, recimo, novi mobilni telefon, a stari vam je još uvek u dobrom stanju. Prodajte ga na Limundu! Zarađeni novac možete da priložite za kupovinu novog.

KUPOVINA STVARI:

  1. Ako planirate da kupite knjigu, Limundo je pun romana koji su u odličnom stanju. Velika je ponuda knjiga koje su pročitane jednom ili dva puta, dakle skoro pa nove, a koštaće vas duplo jeftinije.
  2. Ima dosta i polovne tehnike ili malih kućnih aparata: miksera, sokovnika, zvučnika, računara i računarskih komponenata, telefona… Uzmite dobar polovan aparat, za mali novac.
  3. Novopečeni roditelji kupuju opremu za svoje bebe: kolica, dubak, ljuljaške, sterilizatore, nosiljke, sedišta… Znači stvari koje su neka druga deca prerasla, njihovim roditeljima smetaju, a u dobrom su stanju. To je prilika nekim drugim ljudima da kupe kvalitetnu opremu za svoje dete, a pri tom da potroše mnogo manje novca, nego da kupuju novo.
  4. Limundo redovno posećuju i kolekcionari. Ovde možete pronaći predmete za svoju kolekciju, bez obzira šta je vaš hobi: značke, igračke iz ,,Kinder jaja”, stripovi, itd.

Naravno, na Limundu se može naći još mnogo toga, od igle do lokomotive. Naveli smo samo nekoliko korisnih primera. Šta god da vam zatreba, pretražite prvo Limudo, sigurno ćete naći nešto korisno.

Otvaranje naloga na Limundu

[crp]

A sada ono glavno: šta je sve potrebno uraditi da bi ste kupovali ili prodavali na Limundu? Pre svega, potrebno je otvoriti nalog.

Proces je veoma prost! Kada vam se otvori sajt, u gornjem desnom uglu imate polje REGISTRACIJA. Kliknite na to polje i otvoriće vam se prozor sa podacima, koje treba da popunite.

U pitanju su neki osnovni podaci, koje inače ostavljate prilikom registracije na bilo kom drugom sajtu: ime i prezime, e-mail, adresa, datum rođenja, broj telefona, itd.

Ovde ćete uneti i svoje korisničko ime i lozinku, preko kojeg ćete se u buduće ulogovati na Limundo. Korisničko ime i lozinku određujete sami. Lozinka mora imati najmanje pet karaktera, dok za određivanje korisničkog imena nema nekih velikih pravila, izuzev da već ne postoji Limundovac sa tim imenom.

Morate čekirati i opciju da imate više od osamnaest godina, jer se na Limundo mogu registrovati samo punoletna lica.

Opciju  Želim da se informišem putem newsletter-a, ne morate čekirati, ako ne želite. Ukoliko je čekirate, Limundo će vam slati određena obaveštenja na mejl, što svakako nije na odmet.

Otvaranje naloga je veoma jednostavno, a time dobijate brojne pogodnosti.

Nakon što kliknete na opciju NASTAVI, prelazite na sledeći korak. Na mejl adresu, koju ste uneli prilikom registracije, stićiće vam poruka u kojoj će Limundo tražiti da prihvatite njihove uslove korišćenja.

Potrebno je da, bukvalno, kliknete na rečenicu Prihvatam uslove korišćenja i registracija se automatski nastavlja.

Otvoriće vam se prozor u koji treba da unesete određeni kod. Taj kod će vam stići SMS porukom, na broj telefona koji ste uneli prilikom registracije. Unesite kod na označeno mesto i kliknite NASTAVI. Time ste uspešno napravili svoj nalog na Limundu.

Otvaranjem naloga na Limundu, automatski dobijate nalog i na srodnom sajtu Kupindo. Dakle, sa istim podacima se možete ulogovati i na Kupindo i na Limundo.

Kupindo je takođe veoma koristan, jer za razliku od Limunda, gde prodaja traje određeni broj dana, na Kupindu predmet može stajati dok se ne proda ili dok ga ne obrišete. Takođe, cena je fiksna, dok se na Limundu predmet licitira.

Da bi ste otvorili nalog, potrebno je da popunite ovaj jednostavni upitnik.

Kako se ulogovati na Limundo?

Sada, kada imate svoj profil, svaki sledeći put na Limundo ulazite preko opcije ULAZ. Opcija se nalazi u gornjem desnom uglu, odmah pored REGISTRACIJE.

Klikom na ULAZ otvoriće se prozor u koji ćete unesti svoje korisničko ime i lozinku. Kliknite opet na opciju ULAZ koja se nalazi ispod korisničkog imena i lozinke i otvoriće vam se vaš profil.

Sada možete kupovati po želji ili postaviti neku novu aukciju.

Ako ste zaboravili svoje podatke, ispod polja za unos ovih podataka, videćete opciju Zaboravio sam podatke, liknite na to polje i otvoriće vam se prozor gde treba da unesete svoju e-mail adresu, koju ste ostavili prilikom registracije.

Limundo će vam poslati poruku na tu adresu, potrebno je samo da pratite uputstva koja su vam jasno data u mejlu. U suštini, Limundo će vam tražiti da unesete novu lozinku. Takođe, napisaće vam i koje je vaše korisničko ime, u slučaju da ste taj podatak zaboravili.

Sa istim korisničkim imenom i lozinkom možete se ulogovati i na Limundo i na Kupindo.

Promena lozinke

Ukoliko znate svoje podatke, nego jednostavno želite da promenite lozinku, nije nikakav problem.

Ulogujte se na svoj profil i kliknite na opciju MOJ LIMUNDO. Na padajućem meniju odaberite MOJI PODACI.

Nakon što se otvore vaši podaci, negde na sredini, tačnije ispod  vašeg mejla, videćete opciju PROMENA LOZINKE. Klikom na ovu opciju započinjete proces promene svoje lozinke.

Otvoriće se prozor gde treba da ukucate tri jednostavna podatka: staru lozinku, novu, kao i da potvrdite novu lozinku. Veoma prosto!

Na vašem profilu pronađite opciju PROMENA LOZINKE

Ako vam se dese neke nepredviđene situacije, uvek možete pisati korisničkoj podršci. Kliknite na opciju POMOĆ.

Otvoriće vam se stranica sa najčešće postavljanim pitanjima ili problemima koje su imali Limundovci pre vas. Ako se ni tu ne snađete, kliknite na opciju KONTAKT i stupićete u vezu sa ljudima iz korisničke podrške koji su vam na raspolaganju za bilo kakvu vrstu pomoći.

Iskoristite prednosti Limunda, zaradite novac na stvarima koje vam nisu potrebne ili kupite nešto korisno, za manje novca nego da kupujete u radnji.

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]