Kako napraviti profil na Kupujem Prodajem

Kupujem Prodajem, jedan je od najvećih sajtova za onlajn trgovinu. Šta god da vam treba od alata, preko odeće, od elektronike do opreme za poslovanje, od od umetničkih dela do delova za automobile, naćićete na ovom sajtu.

Ovaj sajt nije samo za kupovinu. Na njemu možete i prodavati nove ili polovne stvari.

Međutim, da bi ste prodavali ili kupovali, najpre morate imati svoj profil na Kupujem Prodajem.

Otvaranje naloga na Kupujem Prodajem

Otvaranje naloga na Kupujem Prodajem

Registracija na Kupujem Prodajem je veoma jednostavna. Ništa komplikovanije, nego otvaranje profila na Fejsbuku ili Instagramu. Jedino što vam treba jeste aktivna mejl adresa.

[crp]

Za početak uđite na njihov sajt www.kupujemprodajem.com. Na samom vrhu početne stranice, sa leve strane, videćete opciju ULOGUJ SE. Kliknite na nju.

Otvoriće vam se stranica preko koje se možete ulogovati ako već imate svoj profil.

Ako ste prvi put ovde i hoćete da otvorite novi nalog, ispod imate polje REGISTRACIJA, na koje treba da kliknete. Dalje se otvara prosti upitnik koji treba da popunite.

Prvo što treba da unesete, jeste vaša e-mail adresa. Ona će ujedno, biti i vaše korisničko ime, pomoću kojeg ćete se ubuduće ulogovati na Kupujem Prodajem. Ostaje vam da unesete i potvrdite lozinku, da prihvatite pravila korišćenja, kao i da potvrdite da ste stariji od šesnaest godina. Kao što možete da primetite, registracija je čak i jednostavnija, nego na nekim drugim sajtovima ili forumima.

Registracija na Kupujem Prodajem je veoma jednostavna!

Sledeće, na mejl koji ste naveli stiže aktivacioni link. Prosto kliknite na link, koji će vas prebaciti ponovo na Kupujem Prodajem, i time ste završili svoju registraciju.

Sada, kada imate svoj profil, slobodno možete kupovati na ovom sajtu ili pak postavljati predmete koje želite da prodajete.

Dalje korišćenje sajta je podjednako jednostavno, kao i sama registracija.

Pravljenje i uređivanje profila

Kad ste već napravili svoj profil, poželjno je i da ga uredite, odnosno da unesete određene podatke o sebi.

Svi ulogovani korisnici na Kupujem Prodajem, sa leve strane imaju meni, sa kojeg mogu pristupiti svojim podacima. Na vrhu menija je crveno dugme POSTAVI OGLAS, a ispod njega ćete primetiti natpis MOJ KP ( Moj Kupujem Prodajem ). Ispod tog natpisa su prečice do vaših oglasa, poruka, obaveštenja, ocena …

Pravljenje profila

Sedma po redu, je opcija MOJ NALOG. Kliknite na nju i otvoriće vam se prozor sa poljima u koje treba da unesete vaše podatke.

U suštini, ne treba da opisujete sebe opširno. Dovoljno je da naznačite ime, prezime i broj telefona. Ovo je jako bitno, da bi ljudi sa kojima sarađujete mogli da uzmu podatke koji su im potrebni.

Na ovoj opciji možete podesiti i neke druge stvari. Na primer: da li želite da drugi korisnici vide kada ste onlajn, da li želite da vam stižu mejlovi obaveštenja i slično. Sve promene na profilu se moraju sačuvati. Na kraju stranice imate opciju SAČUVAJ.

Promena lozinke

Još jedna bitna opcija, koja se nalazi na stranici MOJ NALOG jeste promena lozinke. Njena svrha vam je verovatno jasna, dakle ako želite da pronenite lozinku, sa desne strane na stranici MOJ NALOG imate opciju PROMEITE LOZINKU.

Foto: nirapress

Kada se klikne na PROMENI LOZINKU otvoriće vam se polje u kojem treba da ukucate tri podatka:

  • Važeću lozinku
  • Novu lozinku
  • Da potvrdite svoju novu lozinku.

Na kraju samo kliknite na POŠALJI.

Ako ste zaboravili lozinku i nikako ne možete da se ulogujete na svoj profil, postoji rešenje.

Kada uđete na sajt i kliknete na opciju ULOGUJ SE, ispod polja, gde bi trebalo da unesete lozinku, videćete opciju LOZINKA ZABORAVLJENA? Kliknite na nju.

Kako promeniti lozinku na Kupujem Prodajem?

Kupujem Prodajem vas tada prebacuje na stranicu gde treba da ukucate svoju e-mail adresu, preko koje ste se i registrovali na sajt. Nakon što ukucate svoju adresu, kliknite na polje ispod, na kojem piše POŠALJI, a zatim će vam na mejl stići obaveštenje sa uputstvima za dalju promenu lozinke.

Dakle, kao što ste mogli da zaključite, sajt Kupujem Prodajem je veoma jednostavan za korišćenje, naročito kada je registracija u pitanju. Tome u prilog govori činjenica da sajt ima oko milion i po registrovanih korisnika i preko dva miliona oglasa. Mnogim korisnicima je trgovina na Kupujem Prodajem glavni izvor zarade.

Svakako da ćete imati višestruku korist od ovog sajta, zato otvorite svoj nalog već danas.

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]