Kako otvoriti nalog na Polovnim Automobilima?

Polovni automobili, odnosno polovniautomobili.com, su veoma korsitan sajt. Kako im sam naziv kaže, sajt je namenjen za kupovinu i prodaju vozila.

Ekspanzija interneta, pametnih telefona i računara, donela je brojne pogodnosti, čak i u auto industriji. Prošlo je vreme kada smo tražili polovne automobile preko prijatelja i poznanika, sada ih možete naći i preko neta. Zato, kupovinu ili prodaju automobila, slobodno počnite od ovog veoma korisnog sajta.

Sajt pokriva područje čitave Srbije i ovde možete naći bilo kakav model četvorotočkaša. Svaki oglas sadrži sve potrebne podatke, koji zanimaju prosečnog kupca: model, godište, snaga i tip motora, pređena kilometraža, oprema i mnoge druge korisne stvari.

Najbolje od svega jeste što prodavci detaljno fotografišu vozilo koje prodaju, uključujući i unutrašnjost haube, stanje motora, limariju i druge bitne detalje, koji zanimaju svakog kupca.

Kako napraviti profil na Polovnim Automobilima? Foto: Polovni Automobili
[crp]

Oglase na Polovnim Automobilima svako može razgledati, kontaktirati kupca ili kupiti vozilo. Ali ako želite da postavite oglas, moraćete da napravite svoj profil na ovom sajtu.

Evo kako to da uradite:

Registracija na sajtu Polovni Automobili

Registracija nije ništa komplikovanija, nego kada se prijavljujete na bilo koji drugi sajt. Najpre, uđite na sajt Polovni Automobili.

U gornjem desnom uglu, odaberite opciju REGISTRUJ SE. Otvoriće vam se jednostavan upitnik koji treba da popunite.

Potrebno je da unesete e-mail adresu, da definišete svoju lozinku, kao i da tu lozinku ponovite. Ispod obeležite da se slažete sa uslovima korišćenja, obaveštenju o privatnosti, da imate više od petnaest godina, itd.

Na kraju možete da odaberete na koji način ćete potvrditi kreiranje naloga. To može biti putem mejla ili telefona. Ako odaberete mejl, stićiće vam, standardno, elektronska poruka, sa linkom za registraciju. Kliknete na link, koji će vas prebaciti na sajt i time ste završili sa kreiranjem naloga.

Ako odaberete potvrdu putem telefona, sajt će vam tražiti da ukucate svoj broj, a zatim će vam stići SMS sa kodom koji treba da ukucate u obrazac za registraciju. Nakon što ukucate kod, vaš nalog će biti kreiran. Ako vam kod ne stigne, posle pola minuta, možete ponovo zatražiti da vam se pošalje.

Kada ukucate kod, sajt će vam izbaciti obaveštenje da je vaš nalog kreiran i da sada možete postavljati oglase. Tada ćete kliknuti na logo POLOVNI AUTOMOBILI i sajt će vas prebaciti na glavnu stranu, odakle možete nastaviti sa radom.

Pretraživanje oglasa

Ako ste došli na polovneautomobile.com da bi ste prelistali oglase ili kupili vozilo, znajte da je pretraga sajta takođe jednostavna.

Na glavnoj strani postoje polja koja možete popuniti kako bi ste olakšali svoju pretragu. Ta polja su:

  • Marka
  • Model
  • Cena
  • Godište
  • Karoserija ( limuzina, karavan, kabriolet… )
  • Gorivo
  • Region ( u kom delu regionu tražite da kupite vozilo. Većini se ne isplati da iz Pirota ide do Subotice zbog automobila ).
  • Možete odabrati da li tražite novo ili polovno vozilo

Ne morate popuniti sva polja da bi vam sajt izbacio rezultate pretrage. Ako recimo tražite da kupite Fiat Punto, prosto ukucajte podatke u marku i model, a sajt će vam izbaciti sve moguće ,,Puntiće”, od najstarijeg do najmlađeg, i dilezaše i benzince, i nove i polovne…

Ako prosto ne znate šta bi ste kupili, a imate budžet od, recimo, dve hiljade evra, u polje CENA ukucajte 2000 i sajt će vam izbaciti sva vozila čija cena ne prelazi tu cifru. Samo vam je potrebno vreme i dobra volja da razgledate.

Ostale pogodnosti

Na padajućim menijima, koji se nalazi na naslovnoj strani, možete naći još nekoliko zanimljivih opcija.

Recimo na meniju BRZA PRETRAGA možete skratiti vreme pretrage, tako što ćete odabrati možda opciju koja odgovara vašim potrebama. Preko ovog menija možete tražiti najnovije oglase, najtraženije modele, automobile koje prodaju prvi vlasnici, itd. Ako prvi ste prvi put na sajtu i tražite da kupite automobil, obavezno iskoristite ove opcije.

Sajt Polovni automobili nije samo za prodaju i kupovinu vozila, već i plovila, biciklala, radnih mašina… Ovaj vid pretrage će vam olakšati drugi padajući meni PONUDA VOZILA.

Na trećem padajućem meniju su auto delovi i oprema.

Četvrti meni PRODAJEM, kao i poslednji PONUDA ZA KORISNIKE, namenjeni su pretežno prodavcima. Preko ovih opcija možete postaviti svoj oglas i odabrati neku pogodnost, kao što su, na primer, napredni oglasi, koji se više plaćaju, ali su istaknuti, zatim posebne ponude za vlasnike auto placeva i slično.

Na petom meniju AUTO OSIGURANJE možete osigurati svoj auto, onlajn.

Šesta i pretposlednja opcija SAVETI I VESTI je neka vrsta bloga, za sve ljubitelje automobila, koji se ovde mogu informisati o korisnim savetima vezanim za održavanje četvorotočkaša, recenzije novih automobila, kao i najvnovije vesti iz oblasti auto industrije. Polovni automobili  vremena na vreme objavljuju konkurse i dodeljuju vredne nagrade, pa se o tome, takođe možete informisati na opciji SAVETI I VESTI.

Dakle, ako želite da kupite auto, najpre pretražite polovneautomobile.com , sigurno ćete pronaći nešto zanimljivo.

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]