Kako otvoriti PayPal nalog

PayPal je popularna platforma za online plaćanje. Najveći benefit iste je ta što uz pomoć nje ne morate prilikom online kupovine ili bilo koje druge novčane transakcije da ostavljate svoje podatke. PayPal se lako otvara i njegovo otvaranje će vam oduzeti manje od deset minuta.

paypal otvaranje naloga

Odete na PayPal sajt www.paypal.com ili instalirajte njihovu aplikaciju za pametne telefon. Kreiranje profila na PayPalu je omogućeno  preko kompjutera ili preko aplikacije za pametan telefon. Za bilo koju od dve varijante da se odlučite, treba da znate da je kreiranje isto na oba polja.

paypal nalog

Sledeće što treba da uradite je da pritisnete Sign Up for Free (upiši se besplatno) ili dugme Sing up u gornjem desnom uglu.

Imaćete da birate dve opcije i obe su napravljene za različite svrhe, pa su samim tim drugačiji i daju drugačije pogodnosti – biznis ili personalni račun. Odaberite onaj čija vam je svrha potreba. Biznis nemojte birati, ako isti nećete koristiti za uplate i isplate u određenom poslovanju.

pejpal nalog
[crp]

Sledeći korak je da unesete svoju mejl adresu koju želite da koristite za PayPal račun. Potom kreirajte lozinku. Budite obazrivi i kreirajte zaista jaku lozinku, ne bi li neko „provalio“ u vaš finansijski račun. Najbolje je da lozinka nema nikakve veze ni sa čim iz vašeg života, već da se sastoji od nasumično odabranih karaktera i znakova interpunkcije.

Mejl adresa mora da bude validna, jer ćete morati da je verifikujete.

korak po korak otvaranje paypal naloga

Sledeće što treba da uradite je da popunite lične podatke. Puno ime i prezime, adresu, telefon… Sve te informacije su neophodne ne bi li ste kreirali PayPal račun.

povezivanje paypal naloga i kartice

Naredni korak je da dodate svoju kredit ili debit kartu. Ovo možete uraditi odmah ili kasnije kad otvorite profil da dodate i tu informaciju. Ako ne želite odmah da ostavite podatke o bankovnoj kartici onda pritisnite I’d rather link my bank first (dodaću bankovni račun).

pejpal placanje

Unesite podatke svog bankovnog računa (ovo nije obavezno). Međutim, ovo je neophodno ako želite da primate pare i da ih prebacite u u svoju banku. Kao i prethodni korak, i ovaj ne morate odmah da uradite već po verifikaciji profila. Pritisnite samo I’ll link my bank later (posle ću uneti bankovni račun) da pređete na sledeći korak. Pitaće vas da potvrdite (Conffirm) ovu odluku, ako ne želite odmah da unesete bankovni račun.

pejpal kredit

Kad otvarate PayPal dobićete mogućnost da od njih zatražite i kredit. Ovo nije obavezno, pa ako ne želite slobodno preskočite pritiskom na No thanks. Ako ste pak zainteresovani, onda pažljivo pročitajte sve uslove pre nego što konkurišete pritiskom na dugme Apply Now.

aktiviranje pejpal naloga

Sad kad ste završili sa otvaranjem naloga treba da potvrdite da ste to zaista vi tako što ćete verifikovati mejl adresu. Idite na vaš mejl i u sandučetu treba da vam je stigao mejl od PayPal-a. Otvorite ga i pritisnite Yes, this is my email (da, ovo je moj mejl) dugme koje se nalazi u mejlu.

Ako slučajno ne vidite mejl od PayPal-a u tzv. inboxu, onda proveriti Spam datoteku. Ako ga nema ni tamo, onda na sajtu PayPal-a uđite na Confirme Email i opet unesite svoju mejl adresu.

dodaj kreditnu kartu na paypal

Sada kada ste potvrdili mejl i otvorili svoj nalog red je da povežete bankovni račun ili platnu karticu ili oba sa svojim PayPal profilom.

bankovni racun i paypal

Za povezivanjem bankovnog računa treba da pritisnete opciju Link a bank (povezivanje sa bankom) i unesete podatke koji se traže od vas.

Povezivanje PayPal-a sa platnim karticama je moguće samo ukoliko posudujete kredit ili debit karticu. Pritisnite Link a card (povezati karticu) opciju i popunite šta se traži od vas – broj kartice, datum do kojeg važi i sigurnosni kod.

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]