Kako otvoriti profil na Aliekspresu?

Aliekspres je jedan od najvećih sajtova za online trgovinu. Zbog povoljnih cena i mogućnosti za besplatnu dostavu, veoma je popularan u Srbiji, ali i u mnogim drugim zemljama.

Brojni su razlozi zbog kojih bi i vi trebalo da počnete da kupujete robu sa Aliekspresa:

  • Bezbedna kupovina. Kao kupac ste u potpunosti zaštićeni od prevara.
  • Poštarina može biti veoma jeftina, često i besplatna. Na svakom artiklu uvek stoji koliki je period isporuke.
  • Veliki izbor robe, na Aliekspresu možete naći sve: od igle do lokomotive. Možete da nađete čak i neku vrstu robe, koja se ne može kupiti nigde u Srbiji.
  • Jeftina roba. Aliekspres daje ogromne popuste, koji dosežu do, čak, 90%. Pri tom uvek postoji mogućnost dodatnih popusta, kupona i slično.
  • Svaki artikal ima detaljan opis, kao i fotografije zadovoljnih korisnika. Tako da, ako dobro pogledate, imate kompletan uvid u artikal koji kupujete: dimenzije, materijal, realne slike koje su kačili prethodni kupci, itd.

Korisnici Aliekspresa su u potpunosti zaštićeni. Ukoliko vam predmet ne stigne ili ne budete zadovojlni, uvek se možete žaliti i novac će vam biti vraćen, bez naknadnih troškova. Treba pomenuti da su Kinezi jako korektni prema svojim kupcima i da su šanse da dođe do problema minimalne.

Sajt je na engleskom jeziku, ali  u gornjem desnom uglu imate opciju LANGUAGE, gde možete odabrati i srpski jezik, ukoliko se ne snalazite na engleskom. Dobra vest jeste da je sajt jako lepo organizovan, tako da se i ljudi koji ne znaju englesko sasvim dobro snalaze, pa možda nećete ni morati da prebacujete jezik na maternji.

Kako da napravite profil na Aliekspresu?

[crp]

Otvaranje profila na Aliekspresu je veoma prosto. Za početak potrebno je da imate e-mail adresu. Nalog na Aliekspresu, možete otvoriti preko ovog linka.

Kada uđete na priloženi link, otvoriće vam glavna strana na Aliekspresovom sajtu. U gornjem desnom uglu, postoji ikonica SING IN/JOIN MY ALIEXPRESS. Dovoljno je samo da prislonite kursor uz to polje i otvoriće vam se padajuči meni, na kojem ćete odabrati opciju JOIN FREE.

Dalje vam se otvara prozor na kojem ukucate svoj e-mail adresu i definišete lozinku preko koje ćete ubuduće ulaziti na svoj profil. Nakon što ukucate ove podatke, kliknite na CREATE ACCOUNT.

Na mejl koji ste uneli, stiže vam link, preko kojeg ćete da verifikujete svoj nalog. Kliknite na link koji su vam poslali u mejlu i link će vas ponovo prebaciti na Aliekspresov sajt. Sada ste zvanično registrovani i možete se posvetiti kupovini.

Kako se prijaviti na Aliekspres?

Sada, kada ste postali član Aliekspresa, najbolje je sačuvati podatke na računaru, da ne morate da se ulogujete svaki put kada poželite nešto da kupite. Ipak, ako imate potrebu da se odjavite, to znači da ćete morati da se prijavljujete svaki sledeći put kada poželite da nešto pazarite na Aliekspresu.

Na Aliekspres se prijavljujete takođe preko opcije SING IN/JOIN MY ALIEXPRESS, koja se, kao što smo već naveli, nalazi u gornjem desnom uglu. Samo priđite kursorom do ove opcije, nema potrebe da kliknete na nju i otvoriće vam se padajući meni na kojem ćete odabrati opciju SING IN.

Otvoriće vam se prozor u kojem ćete ukucati svoju e-mail adresu i lozinku. Nakon što kliknete na crveno polje, na kojem piše SIGN IN, bićete automatski prebačeni na glavnu stranu sajta. Sada ste prijavljeni i možete početi sa kupovinom.

Otvaranje Aliexpress naloga preko aplikacije na telefonu

Aliekspres ima i svoju aplikaciju koju možete instalirati na svom pametnom telefonu. Aplikaciju možete instalirati i na Andrioid i na IOS sistemu.

Uvek se preporučuje da kupujete preko Aliekspres aplikacije, jer ovaj sajt povremeno daje pogodnosti za sve korisnike koji ovim putem obavlju svoju kupovinu. To je bio sjajan način da se ispromoviše Aliekspres aplikacija. Čak se može desiti i da prilikom registracije dobijete gratis kupon u vrednosti od par dolara.

Kada instalirate i otvorite Aliekspres aplikaciju, kliknite na malog ,,čovečuljka” koji se nalazi u donjem desnom uglu vašeg ekrana, odnosno polje ACCOUNT.  Zatim kliknite na SING IN. Otvoriće vam se prozor na kojem ćete odabrati REGISTER.

Dalja procedura je ista kao i kada se registrujete na računaru. Unesite svoj e-mail, definišite lozinku i kliknite na AGREE & CREATE ACCOUNT. Ubrzo će vam na mejl stići i link preko kojeg ćete aktivirati svoj nalog.

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]