Kako ubaciti Youtube video na sajt?

Kada govorimo o veb sajtovima i portalima, tekstovi su sve manje interesantni. Marketing stručnjaci tvrde da smo uveliko zagazili u eru video klipova i da treba praviti više takvih sadržaja ako želite da privučete pažnju.

Ako imate svoj sajt i želite da ubacujete video klipove, najbolje je pored sajta imati i svoj Jujtub kanal. Na taj način imate duplu promociju, a da ne pominjemo kako se novac može zaraditi i od Jutjub kanala.

Ukoliko do sada niste imali prilike da radite sa Jutjubom, a svaka informacija bi vam bila korisna, pročitajte naše tekstove:

Naravno, na svoj sajt možete ubacivati i klipove sa tuđih Jutjub kanala. Vlasnicima kanala će to svakako biti dobar način da promovišu svoje klipove.

Ubacivanje videa sa Jutjuba na Wordpres sajt

[crp]

Danas su alatke za uređivanje sajtova dosta napredovale i video se na sajt ubacuje veoma lako. Za početak pronađite željeni video na Jutjubu i pustite ga.

Zatim prekopirajte URL dotičnog videa. To možete uraditi na dva načina:

  1. Kliknite na link koji se nalazi na samom vrhu prozora i kopirajte ga.
  2. Ispod videa sa desne strane postoji opcija SHARE. Kliknite na nju i otvoriće vam se prozir sa linkom. Kopirajte link.

Nakon toga, uđite na svoj sajt, odnosno na članak koji ste rešili da objavite i na koji želite da ubacite video. Nalepite link na mesto na kojem želite da stoji dotični video klip. Sačekajte par sekundi i video će se sam učitati.

Ako vam i dalje stoji samo link, kliknite na opciju PREVIEW i pogledajte kako izgleda članak koji ste objavili. Video će biti učitan na vašem članku.

Čitaoci će moći da ga pegledaju direktno na vašem sajtu, neće biti prebačeni na Jutjubov sajt. Bez obzira što nisu prebačeni na Jutjub, svaki pregled na vašem sajtu biće uračunat u preglede tog video klipa.

Šerovanje Jutjub videa na sajtovima kao dodatna promocija

Mnogi Jutjub klipovi su zaradili brdo pregleda zahvaljujući tome što sui bili okačeni na sajt koji je dosta posećen. Više pregleda znači više lajkova, deljenja, a to znači i veća mogućnost da se zaradi novac od Jutjuba.

Mnogi portali, imaju i svoje Jutjub kanale, što im donosi dodatni profit, kao što smo već rekli ranije u ovom tekstu.

Ako i vi imate dobro posećen portal, otvorite i svoj Jutjub kanal. Već imate mesto na kojem možete promovisati svoje klipove. To znači da možete zaraditi novac i od svog portala a i od Jutjuba.

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]