Kompanija Dell koristi usluge nativnog oglašavanja

U teoriji nativno oglašavanje je pre svega za lokalni ili početnički biznis, međutim praksa je pokazala da ni dobro razvijeno poslovanje nije imuno na nativne reklame. Kompanija Dell je opovrgnula navodnu teoriju.

Još početkom 2014. godine oni su rešili da se nativno oglašavaju na sajtu popularnog Njujork Tajmsa. Naravno, njihove reklame su se nalazile na stranicama koje prate tehnologiju i uklapale su se dizajnom u popularni portala. Svi su mislili da takva reklama neće pomoći Dell-u, ali su se prevarili.

Viši potrepedsenik Dell kompanije na globalnom nivou gospođa Liza Matjuz je izjavila krajem 2017. godine, za eMarketer, da je nativno oglašavanje i kontent marketing odličan način da se dođe do ciljne publike, dok je njena kompanija najmanje priliva imala od postavljanja banera kada je internet marketing u pitanju.

Za Dell kompaniju možemo reći da je verni korisnik nativnog oglašavanja, jer kako su počeli da koriste ovakav marketing, oni nisu prestali. Rezultate koji dobijaju zahvaljujući svojim reklama u ovom obliku su i više nego dobre, a dobre stvari u biznisu nikada ne treba menjati.

[crp]

Verovatno ste primetili da vam pišemo nešto što se tamo na zapadu dešavalo još pre pet godina, a u naš region stiglo skoro. Ako ste nepoverljivi prema nativnom oglašavanju, nadamo se da vas je ova priča uverila da ulaganjem u isto možete imati samo korist. Još nešto treba da iskoristite, baš kao što je i Dell to učinio, a to je da počnete da se reklamirate pre konkurencije ovim putem, jer ćete publici postati ne samo prepoznatljivi (ako to do sada niste bili), već će se roditi i poverenje između vas.

Iskoristite šansu da stignete do ciljne publike, baš kao što je učinio Dell, i već danas pokrenite svoju natiavnu kampanju. Minimalna cena učešća je samo deset evra, a ceo postupak je gotov u tri koraka:

  1. Registrujete se na našem sajtu www.nativemedia.rs 
  2. Postavite vaš oglas koji ste napravili po našim upustvima 
  3. Sačekajte da se reklama odobri
Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]