Leadpages – alat za prodajne stranice ima sjajan levak prodaje

(13 najboljih primera levka prodaje u 2023.)

Leadpages je bilder za pravljenje landing stranice, odnosno prodajne. Mnogi će reći lako im je, kada je to jedan od najtraženijih internet alata sadašnjice.

leadpages

Leadpages odmah prikazuje kako  njihov „proizvod“ funkcioniše direktno na stranici. Prikazan je u kratkom video klipu i uočljivo je odmah koliko se lako sa njim sastavlja prodajna stranica. Toliko je jednostavan za upotrebu da mogu da ga koriste i oni koji nemaju više znanje za pravljena sajtova ili rada u WordPressu. Takođe, veliki plus Leadpages je i taj što imaju veoma popularan blog, gde počinje njihov levak prodaje.

Koraci u levku prodaje

Početna stranica

Leadpages poziv na akciju (CTA) da započnete da koristite njihov alat besplatno u određenom vremenskom periodu,  je vidljiv na čitavoj njihovoj početnoj stranici.

Stranica sa cenama

[crp]

Stranica sa cenama je vrlo jasna. Svaki paket se poredi jedan sa drugim. Šta više, ako imate veće zahteve, imate mogućnost da kontaktirate Leadpages da biste razgovarali o naprednom planu napravljenom po vašoj meri.

leadpages alat za prodajne stranice

Zašto prodajni levak Leadpages radi?

Oni stavljaju naglasak na svoj levak za godišnje prijave. Naime, nude veliki popusti ako se prijavite za celu godinu umesto da uzmete samo mesečni plan.

Po čemu su jedinstveni

Leadpages je jedinstven po tome što se njegov poziv na akciju nalazi svuda po početnoj stranici. Nije moguće da ga ne vidite. Takođe, pored probnog besplatnog perioda daje jasne prikaze paketa koje nude, ali i mogućnost da napravite sami svoj uz pomoć njihovog tima. Leadpages vas uverava da vam za njihov program ne treba nikakav kurs iz web dizajna, već je dovoljno da pogledate pravila kako se koristi alat i garantuju vam dobru strukturu landing stranice.

Šta treba da naučite od njih

Da je dobar alat tj. proizvod ono što će vaš levak prodaje učiniti još boljim. Da ne treba da imate ništa što je komplikovano za upotrebu, već da vaš proizvod mogu da koriste i početnici, ali i oni iskusni. Na to dodajte dobar levak prodaje i zarada vam je zagarantovana.

Vrati se na glavni članak TOP 13 najboljih primera o levku prodaje u 2023. godini!

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]