Дали можам да заработам и од меѓународниот сообраќај?

by Tamara M.

Секако дека можеш! Многу од нашите огласници се од странство и се подготвени да ги прикажат своите реклами на вашиот сајт. Имаме најмногу огласувачи од Европа, Северна Америка и Австралија.

Сè што треба да направите е да се регистрирате на платформата Native Media како издавач и ќе ви се наплаќа целиот сообраќај, без оглед на тоа дали публиката е од вашата земја или од странство.