Зошто мојата сметка е суспендирана?

by Tamara M.

На издавачите на платформата Native Media им е строго забрането да поттикнуваат кликови со користење на различни скрипти, ботови и слични методи. Таквите активности ќе бидат казнети со непосредно суспендирање на вашата сметка, без можност да ја повлечете вашата тековна заработка.

Ние сакаме нашиот бизнис да биде што е можно поправеден, за да и огласувачите и издавачите се подеднакво задоволни.

Суспендираните издавачи нема да можат да се најават на нивната сметка и рекламите нема да се појавуваат на нивните страници.

Ако цврсто верувате дека настанала грешка и дека вашата сметка е суспендирана без причина, контактирајте го нашиот тим за поддршка и наведете ги следниве информации:

  • URL-то на вашот сајт
  • Статистика на вашиот сајт (на пр. со Google Analytics или слично)
  • Методите што ги користевте за да ја зголемите популарноста на веб-сајтот

Овие информации можете да ни ги испратите на [email protected] или на нашата Фејсбук страница Native Media. Нашите оператори ќе го прегледаат вашиот профил во најкраток можен рок.