Како да го надополнете буџетот со картичка?

by Tamara M.

Можете да го надополните буџетот на вашиот профил на Native Media на неколку начини:

  • банкарска сметка
  • PayPal
  • Stripe (картичка)
  • Coin (BTC)

Ние примаме плаќања со картички преку најголемиот глобален сервис за обработка на картички Stripe (Stripe). Сè е брзо и лесно, и буџетот за рекламирање е веднаш достапен на вашиот профил.

Можеме само да кажеме дека Stripe е потполно безбеден. Овозможува никој да нема пристап до информациите за вашата картичка додека плаќате нешто преку Интернет. Не е важно дали плаќате со кредитна или дебитна картичка и не е важно дали станува збор за Visa, Master Card или некој друг вид.

Треба да се спомене дека Stripe не бара од вас никаква провизија, можете да имате трансакциски трошоци само ако вашата банка ви наплаќа секогаш кога плаќате нешто со картичка (иако денес ретко која банка го прави тоа).

Сето ова го прави Stripe убедливо најдобриот начин на плаќање!

Постапката е едноставна:

Одете на вашиот профил на Native Media, а потоа од менито од лево кликнете на опцијата УПЛАТА / Уплати Кредит.

Потоа изберете ја опцијата Stripe како начин на плаќање.

Од податоци, потребно е да внесете:

  • Износот што го уплаќате. Минималниот износ што треба да се плати по кој било метод е 25 евра.
  • Бројот на картичката
  • Датумот на истекување на картичката
  • CVC број – трицифрен или четирицифрен број што обично се наоѓа на задниот дел од картичката

На крајот, само кликнете на УПЛАТИ ПРЕКУ STRIPE.