Како да отворите сметка за огласувач на Native Media?

by Tamara M.

За да отворите сметка како рекламен на платформата Native Media, кликнете овде.

Ќе ви се отвори едноставен образец за пополнување. Во левиот дел, внесете ги информациите за сметката:

  • Корисничко име
  • Лозинка
  • Потврдете ја лозинката
  • Вид на сметка, каде што автоматски ќе ви биде понуден ОГЛАСУВАЧ. Исто така е можно да се регистрирате и како издавач, доколку сакате рекламите од нашите огласувачи да бидат објавени на вашиот сајт, па на тој начин да заработете пари.

Во десниот дел од прозорецот се наоѓаат вашите лични податоци:

  • Име
  • Презиме
  • Адреса
  • Телефонски број
  • Е-пошта
  • Држава

На дното на формуларот, внесете ја URL-то на вашиот сајт и можете да внесете и лого доколу сакате. Полињата обележани со ѕвездичка (*) се задолжителни за пополнување.

На крајот, кликнете на РЕГИСТРИРАЈ СЕ. Ние ќе ви испратиме линк за потврда на регистрацијата на е-поштата што ја внесовте во образецот за лични информации.

Кликнете на врската за активирање во е-поштата и најавете се на вашиот профил. Ова официјално ја комплетира вашата регистрација на платформата Native Media.

Ако имате какви било проблеми со регистрацијата, пишете ни на нашата страница на Фејсбук Native Media.