Кога ќе ми бидат исплатени парите?

За да ви бидат исплатени парите, прво мора да поднесете барање за исплаќање.

Тоа можете да го направите на следниов начин:

  1. Најавете се на вашиот профил на Native Media
  2. Во менито од левата страна, изберете ИСПЛАТА / ПОДНЕСИ БАРАЊЕ.
  3. Во прозорецот што ќе ви се отвори, изберете го начинот на плаќање и пополнете ги потребните информации.
  4. Кликнете ПОТВРДИ.

Плаќањата се вршат еднаш неделно, секој вторник. Барањето за плаќање мора да се достави најдоцна до понеделник на полноќ. Доколку аплицирате во вторник, парите ќе ги добиете за седум дена, односно следниот вторник.

Минималните износи за плаќање се:

  • Доколку подигнете пари преку PayPal: 35 евра
  • Ако подигнете пари преку Skrill: 35 евра
  • Доколку подигнете пари преку Payoneer: 50 евра
  • Доколку подигнете пари преку банкарска сметка: 150 евра