Колку време е потребно за да се добие сообраќај по одобрувањето на кампањата?

by Tamara M.

Резултатите од вашите кампањи можете да ги видете многу брзо!

Откако креиравте кампања, треба да почекате истата да биде одобрена од нашите модератори. Одобрувањето се прави што е можно поскоро, не подоцна од 24 часа.

Веднаш штом бидат одобрени, кампањите веднаш започнуваат да добиваат сообраќај. Ова нема да можете да го видите веднаш на контролната табла, на вашиот профил, туку треба да почекате да се ажурира статистиката. Ажурирањата се прават на секој час.

Значи, еден час откако вашата реклама е одобрена, ќе можете да започнете да го следите сообраќајот на вашата кампања.