Колку се чека одобрувањето на нови рекламни кампањи?

by Tamara M.

Секој пат кога креирате нова кампања, таа поминува низ процес на верификација со нашите модератори. Откако модераторите ќе ја одобрат кампањата, таа започнува да се емитува.

Истото важи и ако ги промените податоците од вашата кампања: слика, наслов, URL… Значи, ако вашата кампања работи веќе некое време и ги промените податоците, кампањата престанува да се емитува и повторно мора да биде одобрена од нашите оператори. Ако ги промените филтрите (јазик, локација, време, итн.),  тогаш не е потребно повторно одобрување и кампањата ќе продолжи со емитување нормално, почитувајќи ги вашите промени.

Ние ги одобруваме кампањите што е можно поскоро, не подоцна од 24 часа. Тие се одобруваат хронолошки и процесот трае само неколку минути.