Можат ли огласувачи од било која земја да користат Native Media?

by Tamara M.

Native Media е најголемата платформа за природно рекламирање на Балканот! Засега, водиме кампањи во над 100 земји во светот, на различни јазици. Имаме повеќе од 400 милиони прегледи на реклами и еден милион кликови месечно.

Нашата платформа може да ја користат луѓе од целиот свет, значи не е важно од каде потекнуваат огласувачите. Само креирајте сметка (профил),а  тоа можете да го сторите со кликнување на овој линк.

Може да рекламирате и во која било земја, само имајте во предвид дека некои земји имаат поголем сообраќај, а некои помалку. Успехот на вашата кампања може да зависи од тоа.

Земји коишто имаат најголем проток на сообраќај се:

 • Србија
 • Македонија
 • Босна
 • Хрватска
 • Германија
 • Австрија
 • Црна Гора
 • Словенија
 • Швајцарија
 • САД
 • Шведска
 • Албанија
 • Австралија
 • Франција
 • Италија

Можете да ја видите комплетната листа на земји со најдобар сообраќај, како и предложените цени на клик на овој линк.

И, вие можете да бидете дел од оваа импресивна статистика! Креирајте го вашиот профил на огласувач со кликнување овде!