Пoднесов барање за исплата, но сè уште ги немам добиено парите! Зошто?

by Tamara M.

Плаќањата се вршат исклучиво во вторник. Ако сте го поднеле барањето, на пример,да речеме во четврток, треба да почекате до следниот вторник за плаќање.

Апликациите мора да се достават најдоцна до понеделник на полноќ. Доколку поднесете барање во вторник, уплатата ќе биде за седум дена, односно следниот вторник.

Најидеално би било да го поднесете барањето ден или два порано.