Napravite korak napred kada je vaše poslovanje u pitanju!

by Sanja I.
Vreme čitanja: 2 minuta

Kako se navike kupaca stalno menjaju, B2B marketari traže nove i uzbudljive načine kako bi privukli pažnju svojih klijenata i što bolje plasirali svoje proizvode i usluge. Nativna reklama, koja čak ne izgleda kao oglas, je jedan od najefikasnijih rešenja današnjice za mnoga mala i velika preduzeća i njihova poslovanja.  

Čak 70% potrošača voli da sazna o nekom proizvodu putem sadržaja, pre nego putem tradicionalnog oglašavanja banerom. Shodno tome, oglašavanja banerom postaju sve neefikasnija.  

Zašto Nativna reklama? 

Nativna reklama je odlično rešenje jer je odlična ravnoteža između direktnog prikazivanja reklama i brendiranog sadržaja. Omogućava vam da kupite prostor kao i kod tradicionalnog oglašavanja npr. banerom, ali da taj prostor “popunite” zanimljivim sadržajem koji taj prostor ne remeti. Šta to znači? Vaš sadržaj će se neprimetno uklopiti u sadržaj reklamnog prostora i po temi i po dizajnu, izgledajući kao deo istog. To vam daje priliku da direktno pošaljete poruku o svojim uslugama ili proizvodu ciljnoj publici. 

Šta treba da znate pre nego što pokrenete nativnu kampanju? 

Nativna reklama može biti odličan način da doprete do novih potencijalnih kupaca. Uspeh zavisi od više faktora.  

  • Pravilno indetifikovanje ciljne publike 
  • Kupovina pravog prostora za promovisanje vaše poruke 
  • Pravljenje nativne reklame da bude što privlačnija i korisnija ciljnoj publici 

Nemojte praviti reklame sa predugačkim naslovima. Velika je verovatnoća da će publika odustati od čitanja vrlo brzo. Za najbolje rezultate neka vaš naslov bude od 25 do 35 karaktera.  

Ako želite pokrenuti nativnu kampanju na našoj platformi, najmanji ulog je samo 10 evra. Ceo postupak je gotov u tri jednostavna koraka: 

  • Prijavite se na našu platformu www.nativemedia.rs 
  • Napravite reklamu prema našim upustvima 
  • Sačekajte da se reklama odobri 

Pridružite se onima koji polako ali sigurno poboljšavaju svoje poslovanje uz nativno oglašavanje. Neka vaše reklame budu uvek vidljive pa čak i onima koji imaju uključen AdBlok. Napravite korak napred kada je vaš biznis u pitanju. Napravite nativnu reklamu! 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x