Nativno oglašavanje u turizmu

Ako se bavite turizmom, a do sada niste čuli za nativno olašavanje, oprostićemo vam. Šalu na stranu, nativno oglašavanje u turizmu je poslednjih godina aktuelno i od suštinskog značaja za mnoge koji su u ovoj branši. 

Kada potencijalni putnik poseti neku web stranicu koja pruža informacije o zanimljivostima, hotelima za rezervacije, iznajmljivljivanju automobila ili bilo kojim drugim informacijama koje su vezane za određenu destinaciju, traži vredne savete koje su povezani sa njegovim putovanjem. Ako imate sajt koji je na bilo koji način povezan sa turizmom, znate da se borite sa jako velikom konkurenciojom, kako na svetskom tako i na domaćem tržištu. To znači da treba da pronađete “čarobni” marketinški trik, a u ovom slučaju je to nativni oglas.

Šta je u stvari nativni oglas i kako ga iskoristiti u turizmu? 

Većina turističkih sajtova ostvaruje veliki iznos svojih prihoda radeći kao partneri sa hotelima, iznajmljivačima automobila, avio-kompanijama i drugim srodnim uslugama, tako da je važno povećati nivo angažovanosti i konverzije. Oglašavanje putem nativne reklame je veoma korisno za dobijanje više rezervacija i konverzija.  

Nativni oglas se odlično uklapa u sadržaj i dizajn bilo kod sajta. Ne izgleda kao reklama, već kao sadržaj sajta na kome se prikazuje. Samim tim što ne “odskače” od drugog sadržaja kao klasične reklame, posetioca će sigurno zainteresvati “informacija više” o željenoj destinaciji. I samo jednim klikom je kod vas na sajtu. Takvim nenametljivim povezivanjem sa brendom stvarate poverenje sa potencijalnim kupcima i širite svest o svom brendu na jedan prirodan način.  

[crp]

Jedan dobar primer ovakvog načina reklamiranja je tekst o All Inclusive hotelima u Kankunu na sajtu Trivago magazina. Za one koji su rešili da leto provedu tamo, pravo je mesto sa detaljnim informacijama o destinaciji i hotelima koji nude kompletnu uslugu.  

Kako do nativnog oglasa? 

Najmanje ulaganje na našoj platformi za pokretanje nativne kampanje je samo deset evra. Ceo postupak je gotov u samo tri koraka: 

  • Registrujte se na našu platformu www.nativemedia.rs 
  • Napravite reklamu prema našim upustvima 
  • Sačekajte da se reklama odobri 

Upustite se u borbu sa konkurencijom na pravi način. Neka se vaš turistički brend izdvoji u masi ostalih uz nativnu reklamu. Idealna je za početnike, ali i veliki renomirani brendovi nisu imuni na njih. Naprotiv, vrlo rado se promovišu baš putem nativnog oglašavanja. Zašto ne biste i vi? 

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]