Nekretnine.rs znaju kako se dobra reklama isplati, sledite njihov primer

Imate agenciju za nekretnine i pokušavate da među velikom konkurencijom dođete u društvo onih koji su na vrhu lestvice u vašoj branši. Mislite da taj poduhvat zahteva mnogo vremena, ali varate se. Najbitnije je kako ćete se reklamirati. A u današnje vreme, najbolja reklama je reklama na internetu.

Napravili ste sajt vaše agencije za nekretnine za koji ste unajmili neke od najboljih web majstora, ne bi li sajt bio bez mane. Na istom pišete i blog da bi se još više približili publici, ali i dalje nemate toliko klijenata koliko bi želeli. Mislite da ste napravili neki pogrešan korak? Ne brinite, niste. Samo ste zaboravili da napravite sledeći.

Sledeći korak je da napravite internet reklamu, a najbolja među takvim reklamama je nativna reklama.

Zašto je nativni oglas najbolji?

Nativna reklama je, kako joj samo ime u prevodu kaže, prirodna. Ona se skroz uklapa u dizajn i stil sajta ili teksta gde se nalazi, tako da deluje kao njegov sastavni deo, a ne kao plaćena reklama. Ne iritira publiku, već naprotiv njen dobar naslov i zanimljiva fotografija samo razbude emocije kod publike, koja zato i želi da sazna nešto više o njoj.         

[crp]

Jedan od najboljih primera za reklamiranje svog sadržaja na drugim sajtovima je svakako lidera u svom „zanatu“ – nekretnine.rs.  Naime, oni već duže vreme uspešno sarađuju sa portalom Blica. Neke od tekstova njihove saradnje možete pogledati na sledećim linkovima:

Nema sumnje da tekstovi nekretnine.rs bude emocije kod publike. To je ono što vi treba da preuzmete od njih, ako do sada već niste. Napravite svoj blog i ovakve vaše tekstove reklamirajte preko nativnog oglašavanja. Možda sajt na kojem će se naći vaš oglas neće biti portal Blica, ali to ne znači da neće biti čitan kao Blic.

Nudimo vam da svoj sadržaj promovišete na raznim portalima u Srbiji, ali i čitavom regionu. Ono što je najbolje za vas kada sarađujete sa Nativa Media je to da sami možete da odredite gde će se vaša reklama prikazivati. Naime, možete sami odobrati tematiku sajtova i zemlje gde želite da stoji vaš nativni oglas.

Zato nemojte ništa da čekate već pokrenute vašu marketinšku kampanju na našoj platformi.  Minimalan ulog je 10 evra, a ceo postupak je gotov u samo tri koraka:

  1. Registrujete se na našem sajtu www.nativemedia.rs
  2. Potom postavite vaš oglas koji ste napravili po našim upustvima
  3. Sačekajte da se reklama odobri

Zapamtite, bitno je da se “pokrenete” pre konkurencije, jer samo dobro postavljen sadržaj stigne do prave publike, a dobar sadržaj je zlata vredan

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]