Novopečeni stomatolozi, imamo rešenje kako da stanete rame uz rame sa starijim kolegama

Stomatolog ste. Završili ste studije, odradili praksu. Došao je red da i vi otvorite svoju ordinaciju. Uložili ste koliko god ste mogli da ordinacija pristojno izgleda i da ima kvalitetnu opremu. Međutim, od doktora stomatologije koji već godinama rade u vašem mestu, vaše ime se „ne čuje“. Ne očajavajte, jer postoji rešenje kako da vam ordinacija vrvi od pacijenata.

Naime, danas ako niste na internetu vi ne postojite. Zato je internet reklama neophodna. Postoje različite vrste internet reklame. Kupovina banera ne nekom od popularnih sajtova (obično košta nekoliko stotina evra i ovaj tip reklamiranje se više preporučuje onima koji su od svog imena izgradili brend), kontent marketing (cena je opet visoka i teško da ćete probuditi želju kod publike da je pročita, ako niste već prepoznatljivo ime), Gugl reklama ( niska cena, ali dizajn veoma irintantan i uglavnom stvara suprotni efekat kod željne publike) i nativna reklama (reklama po vašoj meri).

Zašto baš nativna reklama?

Samo nativna reklama na internetu deluje prirodno ili se uklapa stilom i temom uz stranicu na kojoj se nalazi. Ona čak i ne deluje kao plaćena reklama, već kao sastavni deo sajta. Zbog toga je publika voli, jer pre svega prati temu njihovog interesovanja ( posetili su tu stranicu na internetu zato što ih to zanima). Takođe, ovakva reklama nije iritantna, već naprotiv veoma je simpatična. Njena ilustracija i dopadljiv naslov je ono što „kupi“ svakog da je klikne na nju i sazna više o čemu se sradi.

Ovakav tip reklame vaše stomatološke ordinacije se može naći na sajtovima i blogovima čija je tema zdravlje, ali i lepota. Takođe, može se naći na sajtovima srpske dijaspore, jer je svima nama dobro znano da svi oni dolaze za stomatološke usluge u otadžbinu, pre svega zbog nižih cena… ili na bilo kom drugom tipu sajta koji vi predložite.

[crp]

Možda su „starije“ ordinacije pune poznatih pacijenata, ali vi se koncentrišete pre svega na novije generacije koje sve traže na internetu i provode dosta vremena na njemu.

Nemojte čekati da vas neki konkurent prestigne na lestvici prepoznatljivosti, već još danas napravite svoj nativni oglas. Minimalna cena učešća je samo deset evra, a ceo postupak je gotov u tri koraka:

  1. Registrujete se na našem sajtu www.nativemedia.rs 
  2. Postavite vaš oglas koji ste napravili po našim upustvima 
  3. Sačekajte da se reklama odobri

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]