Od anonimnog autora postanite poznat

Bavite se kreativnim pisanjem i napisali ste svoje prvo delo. Međutim, svi znamo da je veoma teško da će  u današnje vreme vaše delo ugledati  štampano izdanje, sem ako niste baš te sreće da slučajno dođe u ruke onih do kojih treba ili nemate nekog ko će da vas „pogura“.

Napravili ste svoj sajt, knjigu ste prebacili u elektronsku i postavili je na nekoj od elektronskih knjižara i nadate se čudu, koje iskreno i može da se desi, ali je jedan naspram milion. Šta ako vam kažemo da ne morate da se nadate već da uradite samo jedan manji korak koji će promeniti  vaš status kod željne publike. Čini se kao pusti san, ali ovaj san može da postane stvarnost.

Predlažemo vam da napravite internet reklamu i to ne bilo kakvu internet reklamu, već nativnu.

Zašto vam preporučujemo baš nativnu reklamu?

Odgovor je jednostavn. Sa nativnom reklamom vašeg dela sigurno ćete privući one koji su željni da pročitaju vaše pisano delo. Kako? Jednostavno. Reklama za vašu knjigu će se naći na stranicama koje posećuju svi ljubitelji čitanja. Biće dobro uklopljena u dizajn sajta i teksta da će delovati kao njegov sastavni deo. Svakom će biti primamljivo da je otvori i sazna šta je.

[crp]

Navešćemo vam primer: Zamislite neki blog čija je glavna tema domaća i svetska književnost ili neki portal koji npr. ima tekst o tome šta sve možete da radite na plaži ovog leta, a među nabrajanjem je i čitanje, tako da se reklama za vašu knjigu uklapa i u prvi i u drugi primer.

Ono što nativnu reklamu izdvaja od obične internet reklame, Guglove ili kupljenog banera, je to što nativna reklama ima zanimljiv naslov i fotografiju koji će privući publiku da klikne na nju, a kada se otvori tu je i zanimljiv tekst koji će ih prosto primamiti da kupe vaše delo.

Zato, nemojte čekati da se desi neko čudo koje se u procentu dešava u jednom slučaju naspram milion, već krenite da ispunjavate vaše snove pravljenjem nativne reklame.

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]