Online posao, koji ne uzima mnogo vremena, a donosi profit

Kada vam neko predloži da se prijavite za posao u kojem ne morate, gotovo ništa da radite, a zarađujete novac, verovatno pomislite da je reč o šarenoj laži.

Ovoga puta nije tako! Native Media vam nudi mogućnost da ostvarite online zaradu uz minimalni trud, preko Referral programa. Za ovaj posao se može prijaviti bilo ko. Nije potrebno nikakvo iskustvo, samo vaša spretnost.

Evo o čemu se radi!

Za početak potreno je da napravite svoj profil na Native Media platformi i preuzmete svoj Referral link ili URL. Kada preuzmete Referral link ili URL, pošaljite ga svojim poznanicima i prijateljima kojima bi koristila Native Media platforma. To mogu biti:

  • Preduzetnici koji žele da postanu Native Media oglašivači, odnosno osobe kojma treba efikasna i povoljna reklama na internetu. Više o ponudi koju Native Media nudi oglašivačima, pročitajte na ovom linku.
  • Blogeri ili vlasnici portala i sajtova, koji žele da zarade novac i postanu izdavači za Native Media platormu. Native Media će na njihove sajtove okačiti svoje reklame. Više detalja za izdavače možete pročitati na ovom linku.
[crp]

A šta vi imate od toga? Pa za svakog oglašivača i izdavača koji se registruju preko vašeg referal linka, dobićete po 25 evra. Novac će vam biti prebačen čim oglašivač uloži svojih prvih 100 evra za oglašavanje ili kad izdavač zaradi svojih prvih 100 evra na Native Media platformi.

Znači bitno je samo da se registruju preko linka ili URL-a koji ste preuzeli sa svog profila.

online posao

Šta ako ne znam nikog ko bi želeo da se registruje na Native Media?

Ako ne znate nikog ko bi mogao da ima koristi od Native Media, svoj link promovišite na interetu. Recimo, na Facebook-u postoji mnogo grupa zatvorenog tipa, na kojima se okupljaju blogeri, preduzetnici, IT-evci, i drugi. Tu je i LinkedIN društvena mreža za poslovne ljude koijima je potrebna reklama na internetu. Imate i forume, ostavite link u komentarima ispod YouTube videa, koji govore o online zaradi, blogovanju ili oglašavanju.

Ovo je onaj deo posla koji zahteva da se malo potrudite i istražujete. Ali već nakon što se nekoliko osoba registruje preko vašeg linka, ostaje vam samo da pratite kako se konto na vašem računu uvećava.

Ukoliko imate svoj sajt, portal ili blog, link možete okačiti negde na naslovnoj strani. U ovom slučaju je bolje preuzeti baner sa Referral programa. Baner okačite na vidljivo i upečatljivo mesto na vašem sajtu. Privućiće više pažnje, samim tim i više korisnika.

Ako vam nešto nije jasno ili ukoliko budete imali neku nedoumicu, operateri Native Media vam mogu pomoći. Pišite na [email protected] ili Facebook stranici Native Media. Odgovaraju u najkraćem mogućem roku!

Svoj profil možete otvoriti već sada i preuzeti Referral link, koji će vam doneti online zaradu. Samo kliknite ovde!

Kako da napravim profil na Native Media?

Svoj profil možete napraviti preko ovog linka.

Native Media nudi dve vrste registracije: možete napraviti profil kao izdavač ili kao oglašivač. Ukoliko se prijavljujete kako bi zaradili preko Referral programa, sasvim je svejedno koji ćete profil napraviti.

Registracija na Native Media je prosta. Zahteva da unesete samo svoje osnovne podatke: korisničko ime, lozinku, ime i prezime, adresu, broj telefona, mejl, kao i da odaberete državu u kojoj živite. Ako imate neki svoj sajt, dodajte URL u polje WEB SAJT, a ako nemate, napišite prosto google.com. Čekirajte da prihvatate uslove korišćenja i kliknite na REGISTRUJ SE!

Na vaš mejl će stići aktivacioni link na koji treba da kliknete i da se ulogujete na Native Media sa korisničkim imenom i lozinkom koju ste definisali prilikom registracije. Time ste završili registraciju.

Kada uđete na svoj profil, sa leve strane odaberite opciju Referral program. Ovde postoji nekoliko opcija, ali predlažemo da uzmete recimo Referral URL ili link. Otvoriće vam se prozorčić sa linkom ili URL-om Native Media platforme koji treba da preuzmete.

Sve ostalo je na vama! Kao što smo već naveli u prethodnom delu teksta, link možete promovisati na internetu ili, još bolje, pošaljite ga svojim prijateljima i poznanicima, kojima bi koristila registracija na Native Media. Ali, počnite tako što ćete za početak i sami napraviti profil na Native Media platformi.

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]