Ovakva internet reklama je najbolja za manji ili novi biznis

Svi dobro znamo da u današnje doba ako niste na internetu niste nigde. Isto važi i za reklamiranje, ako se ne reklamirate na njemu, vaše poslovanje mnogo gubi. Tako da je internet marketing i više nego bitan za svako poslovanje, a pogotovo ako ste novi u svetu biznisa ili vodite manji biznis.

Na internetu se možete reklamirati na više načina: da otkupite baner na nekoj internet stranici (što često košta nekoliko stotina evra i nije efikasno ako vaše poslovanje nije već zvučno ime među konkurencijom), platite Gugl reklamu ( koje će se istina naći svuda, ali se često ne uklapaju u stranicu na kojoj se nalaze, pa deluju iritantno i napadno; plus, ne vide se kada neko ima uključen AdBlock), kontent marketing (je odličan tip reklame za izgrađene brendove i firme koje su u top vrhu svoje branše)  i nativna reklama.

Za sve oni koji vode lokalni biznis ili su novi u tom svetu najbolji vid reklame je upravo poslednji spomenut – nativni oglas.

Zašto je nativni oglas najbolji za početnički ili manji biznis, a ne neki drugi od navedenih?

Ako zakupite baner na nekom sajtu, vaš naziv firme i logo neće značiti ništa nekom ko nije čuo za vas. Verovatno će neko doći do vas preko tog banera, ali svakako ne broj klijenata koji ste pre uplate priželjkivali.

[crp]

Gugl reklama često se nalazi usred teksta koji publika čita, pa ima suprotan efekat na njih. Umesto da pritisnu na nju, oni jednostavno često samo uključe aplikaciju koja će ih blokirati.

Kontet marketing nije loša stvar, ali tek kada postanete zvučno ime u svetu biznisa i među publikom. Najbolje ćemo vam ovo objasniti kroz sledeći primer:

Bavite se proizvodnjom sportske odeće (trenerke, helanke, majice…). Ako platite kontet markeketing pitanje je da li će tekst o vama hteti da pročita publika, jer vi ste još nepoznati u toj branši ili niste poznatiji van mesta gde se nalazite. U njima ne budite emocije i oni nemaju razloga da otvarau tekst o vama. Naravno, biće i onih radoznalih, ali ne sigurno ogroman broj. Dok npr. kada se popularna kompanija za sportsku opremu Najk tako reklamira, to je već druga priča. Ljudi žele da saznaju i vide njihove nove modele, jer im veruju. Za Najk je odličan kontet marketing.

Nativni oglas je jedino pravo rešenje za vas, a evo i zašto?

Nativni oglas je prirodan oglas ili jednostavnije da vam kažemo da se uklapa u sadržaj sajta ili teksta gde se nalazi, pa deluje kao njegov sastavni deo. Takav oglas publika voli, jer nije ni svesna da je plaćena reklama, već misle da je ono što se nadovezuje na temu koju čitaju. Što i jeste tako. Naime, nativni oglasi si se ne nalaze na bilo kojem sajtu, kao Guglovi, već isključivo na sajtovima i stranicama koje prate temu onoga što želite da reklamirate.

Nativna reklama izgleda tako da ima lepu fotografiju i sipmatičan naziv koji tera na emocije, plus sve gore navedeno, publici je prosto neodoljiva. Gotovo da nema onoga koji ne želi da klikne na nju i sazna više. A kada klikne na nju, biće oduševljena jer je tamo čeka interesantan tekst o vašem poslovanju.

 Ovakva reklama će sigurno pomoći da se vaš manji biznis plasira na vrh lestvice među konkurencijom, ali i od malog napraviti veliki posao.

Prema tome, nemojte ništa čekati, već još danas napravite vaš nativni oglas. Ceo postupak je veoma jednostavan i gotov je u tri koraka:

  1. Registrujete se na našem sajtu www.nativemedia.rs
  2. Potom napravite oglas
  3. Sačekate da se odobri
Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]