Oživite staru reklamu

Vaše poslovanje nikako da krene uzlaznom putanjom. Na internetu ste zakupili banere na nekim sajtovima ili ste platili nekom poznatijem portalu kontent o vama, međutim ta popularnost je bila kratkog veka. Nemojte očajavati, jer postoji rešenje za vaš problem – nativna reklama!

Šta je nativna reklama?

To je sasvim prirodna reklama koja se uklapa u dizajn i temu web stranice gde se nalazi pa publika često ni ne pomisli da je reč o plaćenom oglasu. Pored toga, ona nije iritantna, kao npr. Gugl reklame, već je veoma zanimljiva. Sastoji se iz tri dela: zanimljive ilustracije, naslova koji budi emocije i sadržaja koji je ujedno i najbitniji njen segment.

Jedna od prednosti nativne reklame naspram Guglove je i ta što se nativna reklama uvek vidi iliti na nju ne utiče AdBlock.

Ako ste ranije platili nekom portalu da ispiše tekst o vama, vreme je da taj svoj link ponovo iskoristite. Naime, prijavićete se na www.nativemedia.rs i ubaciti zanimljivu ilustraciju i smisliti neki naslov koji privlači da se na njega klikne, umesto sadržaja vi stavićete link teksta koji ste platili ranije nekom od portala. Inače, ovo je jedan od najefikasnijih nativnih oglasa. Tako da i ako niste platili content marketing ranije, vreme je da to učinite sad.

Zašto je ovo efikasan način?

[crp]

Zato što se sadržaj iliti kontent o vama nalazi na portalu kome publika veruje. Ako je taj portal neki poznatiji kao što je Blic, Telegraf, Novosti… to je bolja reklama za vas, jer su svi navedeni portali izgradili vezu poverenja sa svojom publikom. Tako da ako neko pročita o vašem poslovanju/proizvodu tamo on će i prema vama napraviti prvi korak ka poverenju. A za potpuno poverenje publike, sve što treba da uradite  je da garantujete svojim kvalitetom.

Ne čekajte da se desi čudo i da vaš biznis počne da cveta, već još danas krenite u nove pobede tako što ćete se registrovati na našem sajtu. Najmanji iznos za pokretanje nativnog oglasa je svega 10 evra. Pokušajte ovakav marketing i sigurno nećete zažaliti!

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]