Personalni treneri vreme je da poradite na svom marketingu

Personalni trener je jedan od najtražeijih zanimanja poslednjih godina. Naime, vođenje zdavog života je u par decenija doživelo eskpanziju. Bar jednom dnevno se svaki mediji bave ovom temom. Naravno, pod vođenjem zdravog života se podrazumeva da redovno fizički vežbate i brinete o izgledu svog tela. Ko će vam bolje pomoći u tome od personalnog trenera? Međutim, personalnih trenera ima mnogo i samo oni koji se dobro reklamiraju imaju više posla.

Svi znamo da sa dobrom reklamom se vaš „glas“ daleko čuje. Postoje razni tipovi reklamiranja, ali svakako u današnje vreme je internet reklamiranje u samom vrhu. Ne treba posebno govoriti zašto je to tako, jer je „surfovanje“ po internetu postala svakodnevnica dvadeset i prvog veka. Međutim, neće vam svaka internet reklama doneti nove „mušterije“.

Na internetu možete kupiti baner na nekom sajtu, što je često velika investicija, možete platiti sponzorski tekst, ali od njega nema puno vajde sem tog dana kada je objavljen ( a i tada je pitanje da li će ga ciljna grupa pročitati) i možete platiti oglas na internetu. Tu se većina opredeli za Gugl reklamu, često ni ne pomišljajući da većina ljudi zbog njihovog iritantnog dizajna ima AdBlock, pa reklamu ni ne vidi. Onaj drugi oblik reklame na internetu, koji je noviji na našem tržištu, ali je na Zapadu doživeo pravi „bum“ je nativno oglašavanje.

Šta je nativno oglašavanje?

Nativna reklama izgleda tako da se uklapa uz dizajn sajta na kojem se nalazi ili uz temu teksta u kojem je stavljena. Pošto izgleda kao deo stranice, publika koja posećuje sajt je vrlo rado otvori jer žele da vide o čemu se radi. Sa takvom reklamom svaki personalni trener može daleko da dogura.

[crp]

Navešćemo vam primer: Zamislite stranicu ili tekst koja se bavi prodajom sportske opreme ili zdravim načinom života. Vaš oglas se nalazi tu. Svako onaj ko dođe na takav sajt ili tekst je zainteresovan za sport ili zdrav način života, pa prema tome i fizičko vežbanje. Usput, pubika sigurno veruje sajtu na koji posećuje, pa će tako i o vama imati samo pozitivno mišljenje, pa će se sigurno odlučiti da baš vas kontaktira za personalno vežbanje.

Zato ne gubite vreme već napravite nativnu reklamu, jer već sutra vaš poslovni raspored može biti prebukiran. Postanite i vi personalni trener čiji glas se na daleko čuje!

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]