Popularna TV serija i nativno oglašavanje

Najpoznatija svetska striming kompanija Netflix voli nativno oglašavanje. Svoje serije i filmove promoviše uz pomoć istih. Već smo vam pisali o seriji „Narcos“ i fenomenalnom prirodnom oglasu, a danas ćemo vam predstaviti još jedanu njihovu nativnu reklamu koju je publika odmah zavolela. U pitanju je internet oglas za seriju „Orange is the new black“.

Šta je nativni oglas?

To je prirodan nenametljiv deo internet marketinga. Ovakav vid reklame se u potpunosti uklapa u temu i dizajn veb stranice gde se nalazi. Zbog toga mnogi nisu ni svesni da je u pitanju plaćeni kontent, već misle da je samo još jedan tekst sa njihovog omiljenog portala. Publika ne samo da voli ovakav vid reklame na internetu, već je i često deli po društvenim mrežama.

Nativni oglas se sastoji iz tri segmenta: Zanimljive ilustracije koja privlači publiku, naslova koji budi emocije i sadržaja koji najbolje predstavlja poslovanje/proizvod. Uvek je vidljiva, jer na nju ne utiče AdBlock.

„Orange is the new black“ u nativnoj kampanji

Na stranici poznatog Njujork Tajmsa pojavio se Netflixov nativni oglas za pomenutu seriju. Sadržaj reklame je bio veoma detaljan sa oko 1500 reči, a bio je dopunjen video klipom, grafikonima i audio snimkom kako bi što slikovitije opisao život u ženskom zatvoru. U tekstu se nigde ne navodi publika da gleda pomenutu igranu seriju, ali normalno je da će svako, koga je ova tema privukla, poželeti da vidi Netflixovo ostvarenje o životu jedne žene iza „rešetaka“.

[crp]

Tako je poznata striming kompanija još jednom napravila pravi „BUM“ u nativnom oglašavanju, a Njujok Tajms još jednom zaradio kao izdavač prostora za nativne oglase.

Probajte, nećete se pokajati!

Ovakav tip reklame je dobar za bilo koji biznis. Nema veze da li prodajete prirodnu kozmetiku ili ste npr. novi autor, za vaše proizvode i knjigu se može daleko čuti. U prvom slučaju, vaša nativna kampanja može ići u pravcu da je prirodna kozmetika bolja za kožu od one koja sadrži veštačke sirovine ( zašto je bitno šta stavljamo na svoju kožu, kako to utiče na nju, kako pravilno da je negujemo…), dok u drugom, kroz dobar sadržaj koji pored ostalog sadrži prolog vašeg dela, vaša elektronska knjiga može postati i bestseler, jer u vreme interneta ništa nije nemoguće!

Zato još danas pokrenite svoju nativnu kampanju i ispunite svoj san. Minimalni iznos za ovakvu vrstu oglašavanja je svega deset evra, a gotova je u tri jednostavna koraka:

  1. Registrujte se na našoj platformi www.nativemedia.rs
  2. Postavite svoj oglas koji ste napravili po našim upustvima
  3. Sačekajte da se reklama odobri
Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]