Postanite izdavač za nativne oglase, baš kao što je Njujork Tajms

Jedan od najpoznatijih izdavača, na globalnom nivou, za nativne oglase je svakako Njujork Tajms. Pre nešto više od pet godina, kada su rešili da otpočnu saradnju sa jednom američkom kompanijom za nativno oglašavanje, svi su ih gledali sa nevericom, jer je tada kontent marketing još bio „svež plod“ marketinga.

Danas vrh Njujork Tajmsa kaže da se rizik i te kako isplatio. Nativno oglašavanje je postalo najpopularniji način reklamiranja, dok su kontent tekstovi ostali na istoj rezini od početka. Drugačije rečeno, nativni oglasi prate razvoj tehnike, dok kontent tekstovi su kao tradicionalno novinarstvo.

U SAD nativno oglašavanje je postalo broj jedan u internet marketingu, dok je u Evropi još svež pojam u reklamiranju. Kakva je razlika u nativnom oglašavanju između starog i novog kontinenta najbolje govore činjenice da je u SAD, još 2017. godine, gotovo nije bilo kompanije koja se ne oglašava prirodnim (nativnim) putem, dok je u zapadnoj evropi ovakav vid usluga u marketingu koristila tek svaka deseta kompanija, a u istočnoj evropi je taj broj bio još manji. Danas je situacija bolja za nativno oglašavanje i na evropskom tržištu. Na zapadu se razvija brže, dok na istoku Evrope se poslovni svet tek sada slobodnije upušta u ovaj vid marketinga.

Stručnjaci smatraju da će nativno oglašavanje imati samo svoju uzlaznu putanju kada je u pitanju Stari kontinent. Tako se npr. do 2020. godine očekuje da će procenat korisnika porasti za čak 156% ili 13 milijardi evra, što morate priznati nije mala stvar.

[crp]

Prema tome, ugledajte se na Njuork Tajms, i postanite izdavač prostora na vašem sajtu za nativne oglase. Uz pomoć ovakvih reklama ne morate da brinete da li će se uklopiti dizajnom i temom u vašu inernet stranicu, jer se oni definitivno uklapaju i pre svega  zbog toga su toliko neodoljivi. Kada publika vidi nativnu reklamu, ona nema predstavu da je to plaćena reklama, sve dok ne iščita njen sadržaj.

Ono što još krasi ovakav vid reklame su lepa ilustracija i odličan naslov koji budi emocije kod publike, pa ih samim tim tera da otvore njen sadržaj, a vama svaki klik puni „novčanik“. Cena po kliku je manja od cene po kliku na Guglovim reklamama, plus one su uvek vidljive imao ko od publike instaliran AdBlock ili ne.

Registrujte se još danas na www.nativemedia.rs i na svojoj web stranici postavite reklame koje će se svideti publici, a vama se finansijski isplatiti.

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]