SBB – Kompanija od poverenja koja nudi samo kvalitet

by Tijana
SBB

SBB je vodeća kompanija u Srbiji za digitalnu i analognu kablovsku televiziju, kao i za internet i fiksnu telefoniju. Svojim korisnicima se trude da pruže kvalitetne usluge koje nipočemu ne zaostaju za onim koje slične kompanije pružaju korisnicima u daleko razvijenijim zemljama. To je ujedno i razlog zašto je popularna kompanija tema našeg današnjeg teksta. 

O SBB kompaniji 

Počeli su sa radom sada već davne 2006. godine i od tada do danas su postepeno gradili svoje ime tako što su korisnicima nudili isključivo kvalitetne usluge. Sedište im je u našem glavnom gradu, Beogradu, i imaju više od 900 zaposlenih. 

 Inače, oni su prva kompanija koja je u Srbiji uvela digitalnu televiziju. Pored toga, lansirali su i usluge popularnog, posebno u dijaspori, Total TV. Uz pomoć njih, kvalitetni TV signal je postao dostupan kako u gradovima, tako i u srpskim selima. 

Click Here To Join Native Media

Međutim, njihov uspeh nije pokrio samo televiziju, već su zahvaljujući pružanju velike brzine protokola podataka, postali lideri u oblasti širokopojasnog interneta u Srbiji. To što su najbolji u svojoj niši ih ne zaustavlja da i dalje uči. Naime, konstanto razvijaju Wi-Fi zone za korisnike, kako u zemlji tako i u inostranstvu. 

Od 2012. godine uplovili su u vode i digitalne fiksne telefonije, a trenutno su tzv. viće šampioni Srbije u ovoj oblasti, sa tendencijom daljeg rasta i razvoja ne bi li postali apsolutni lideri. 

SBB je deo United Grupe

Ko je United Grupa? 

United Grup je regionalni lider koju posluje čak u šest zemlaja bivše Jugoslavije. U sastavu United Grupe nalaze se vodeći telekomukacioni operateri: Telemach u Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, opearor satelitske televizije TV TotalNet TV Plus, vodeći provajder telekomunikacionih servisa putem javnog interneta. 

Njihov deo je United Media, koja je poznata po svojim sportskim, filmskim, dečijim i drugim Pay TV kanalima u čitavom regioni. Neki od njih su: Sport klub, Cinemania, Ultra, Mini ultra, Lov i ribolov, N1… Inače oni su i najveća agencija za prodaju oglasnog prostora na kablovskim i satelitskim kanalima kako u Srbiji tako i u regionu. 

SBB fondacija 

Kako je rastao uspeh kompanije tako su i otvorene fondacije ne bi li se pomoglo onima kojima je to neophodno, ali i da bi se digla svest o ekologiji i značaju iste.  

SBB ima četiri projekta u svojoj fondaciji: 

  • Stipendija Profesora Njegoša B. Šolaka – koja omogućuje nadarenim učenicima da nastave da se školuju i ulažu u svoje znanje. Namenjena je kako đacima osnovnih i srednjih školi, tako i studentima; 
  • Ne prljaj. Nemaš izgovor – dizanje svesti u srpskom društvu o značaju ekologije. Do sada je uz pomoć fondacije očišćeno 82 grada, podeljeno više od 40.000 eko kesa i data je donacija za 21 dečije igralište; 
  • Jezgro –  fondacija namenjena porodicama koje se bore sa surovom svakodnevnicom. Da sada je SBB pomogao preko 80 porodica. Kako sami vole često da kažu, da im je ovo najvažnija misija. 
  • Jednokratne donacije – pored donacija koje dele redovno, kao što su gore navedene, imaju i jednokratne. Tako je SBB pomogao Tiršovoj, svratištu… 

SBB za privatna i poslovna lica 

SBB nudi posebne ponude za privatna i pravna lica. Tako da su paketi oblikovani prema ličnim ili poslovnim potrebama. Čak su i na svojoj veb stranici omogućili posebne opcije u meniju jednim i drugima da bi svako došao lakše do onoga što želi. 

Pakete možete pogledati online, preko pomenute veb adrese ili u nekoj poslovnici u vašoj blizini. Ako ne znate tačno gde se nalazi poslovnica SBB u vašoj okolini, dovoljno je da odete na njihov sajt pritisnete opciju Prodajna mesta i stavite svoju lokaciju. Odmah će vam biti prikazan najbliža poslovnica SBB kompanije. 

Takođe, imaćete svoj profil gde ćete moći da pratite svoj paket, kao i da blagovremeno saznate o novim ponudama i popustima koje kompanija nudi. 

Mislimo da je gore navedeno dovoljan razlog da izaberete SBB za TV, internet ili fiksne telefonije usluge. Izaberite najbolje. 

Click Here To Join Native Media

Preporučujemo

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.