SharpSpring – još jedan odličan levak prodaje

(13 najboljih primera levka prodaje u 2023.)

ShareSpring pomaže da potaknete rast i privučete više potencijalnih klijenata pomoću njihove prodaje, automatizacije marketinga i CRM funkcija. Sve to se nalazi objedinjeno na njihovoj platformi. Da li je taj trio ono što im donosi milione korisnika ili je to pak levak prodaje, saznaćete u ovom tekstu.

sharpe spring

SharpSpring je ranije bio poznat kao Perffect Audience, sada je promenio pored imena i svoj dizajn. Naime, njihova prodajna stranica je sada podeljena na tri paketa: za mala preduzeća, preduzeća koja nisu nova i agencije. Što odmah daje lakoću posetiocu da se odluči šta da prati dalje, a ne sam da odlučuje šta je dobro za njegovo poslovanje.

levak prodaje

Koraci u levku prodaje

Naslovna

Ako ste ranije posećivali njihov veb sajt, sistem za ciljanje u oglašivanju će ponovo „ići ka vama“ i tako će vas podstaknuti da se vratite na sajt kako biste dovršili nedovršenu registraciju. Reklame su im podešene tako da ako ste bili na njihovom sajtu, njihova reklama će vam se češće prikazivati u oglasima.

Demo

[crp]

SharpSpring veliki deo svoje pažnje fokusirao je na demo potencijalne klijente. Na taj način pružaju personalizovaniji pregled same platforme, ali i stvara poverenje kod klijenta.

Demo primer levka

Zašto prodajni levak SharpSpring radi?

Sve u svemu, njihov dizajn levka prodaje, ali i sam izgled, je prilično lep, plus imaju dosta dokaza od klijenta da dobro rade. Međutim, njihova stranica sa cenama nije tako jednostavna. Iako ćete na prvi pogled misliti da je to paušalna stopa za nova preduzeća 399 dolara, to nije uvek slučaj.

S leve strane nalazi se opcija koja vam omogućava da prilagodite broj kontakta koje vaše organizacija već ima. Tako da se 399 dolara za 1000 kontakta može brzo pretvoriti u 1.299 za 20.000 korisnika

Za kraj…

Ako do sada pratite tekstove o najboljim levcima prodaje u tekućoj godini, onda ste do stada već primetili da biti savršen ne znači i biti najbolji. Ni današnji primer nema  levak bez premca, ali ima levak koji radi, jer da ne radi, ne bi se našli na ovoj listi.

Vrati se na glavni članak TOP 13 najboljih primera o levku prodaje u 2023. godini!

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]