Travel blogeri, šansa za zaradu nije bila nikad bliža. Iskoristite je!

Svi znamo koliko je Booking platforma popularna za traženje smeštaja širom sveta. Da li ste znali da i oni koriste nativno oglašavanje? Nemojte da budete iznenađeni. Nativni oglasi su poslednjih godina ono što svima poboljšava poslovanje, od malih biznisa do velikih giganata, kao što je već pomenuti Booking. 

Ako imate travel blog, i vi možete biti domaćin ovakvoj vrsti oglašavanja. Mnogi vlasnici apartmana, hotela, vila i ostalih smeštajnih objekata koriste nativne reklame. Kako vi možete zaraditi od istih, a da ne dođete u kontakt ni sa jednim od oglašivača? 

Kako funkcioniše nativno oglašavanje? 

Uzmimo za primer Booking, koji smo već spomenuli. S obzirom da ste travel bloger, vaša publika je ono što Bookingu treba. Kao izdavač prostora za nativnu reklamu ne morate brinuti o čuvenom AdBlok-u koji većina uključuje kako bi sebe “spasili” iritirajućih guglovih reklama. Kod nativne reklame nema AdBloka, tako da će sve ono što se prikazuje kod vas na sajtu uvek biti vidljivo čitaocima.  

Svaka nativna reklama se uklapa u vaš dizajn sajta, pa ni o tome ne morate brinuti jer sigurno neće narušiti izgled i oterati publiku sa istog. Čak šta više, oni koji vas rado čitaju neće ni primetiti da je to ustvari reklama. Toliko se dobro stapa sa sadržajem na svakom sajtu da publiku prosto “tera” da klikne na nju. A svaki klik je zarada za vas. 

[crp]

Znamo da je zakup banera na nekom sajtu rezervisan za velike portale. Da bi ste iznajmili prostor za baner morate biti u vrhu, što ni malo nije lako u velikoj konkurenciji. Nativno oglašavanje vam nudi mogućnost da vaš travel blog postane rado traženo mesto na internetu gde će se publika duže zadržavati. 

Ono što je svakako zanimljivo i primamljivo jeste to da iznajmljivanjem prostora za nativnu reklamu, klikovima na istu, zaradićete više nego od klikova na svima poznate Guglove reklame. I još nešto… ne morate čekati da skupite 70 evra da bi vas isplatili! Još jedan plus za nativnu reklamu. 

Nemojte oklevati. Neka vaš travel blog postane izvor zarade na jedan lep način uz nativne oglase. Prijavite se za izdavača još danas na www.nativemedia.rs . 

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]