Uz dobru reklamu od privatnih časova može dobro da se zaradi

Držite privatne časove nekog jezika, matematike, muzičkog… Imate nekoliko dece koju podučavate, ali bi vašem budžetu i te kako prijalo da ih imate više. Međutim, ne znate više kako da ostvarite svoj cilj. Oglasili ste se u štampanim medijima, zalepili oglas na okolnim ulazima vaše zgrade, čak ste i ubacivali oglas u sandučiće, ali ništa nije vredelo. Ne očajavajte, jer mi vam nudimo rešenje.

Svi znamo da je danas internet postao svačija svakodnevnica. Gotovo da nema čoveka, pa tako i roditelja, ali i deteta, koje bar jednom u toku dana ne uđe na internet. Ako niste na internetu, vi ne postojite. Prema tome vaš oglas mora da se nađe baš tu.

Naravno, postoji više opcija oglašavanja na internetu. Tu su baneri, za koje ćete debelo platiti nekom portalu ili blogu, a opet pitanje je da li će ciljna grupa ući na taj sajt i primetiti vaš oglas; pored banera tu je i sponzorski tekst, a i on ima veliku manu – šta ako ga ne pročitaju oni koji treba; i na kraju ili početku tu je nativna reklama koja će sigurno stići do željne publike.

Za razliku od  svih gore nevdenih tipova oglašavanja, nativno je jedino koje ne deluje kao reklama, već kao nešto zanimljivo što tera publiku da klikne i otvori. Naime, nativna reklama se uklapa u tekst ili sajt, deluje kao da je sastavni deo njega, pa svakoga ko poseti sajt ili čita tekst jednostavno zanima da sazna više. Naravno, nativna reklama se nalazi na sajtovima i tekstovima koje prate njenu temu, tako da će svi oni koji su zaista zainteresovani za privatne časove „naleteti“ na vas.

[crp]

Ako stavite na papir koliko vam treba da ištampate oglas na papirima i da ga objavite u novinama, gde će biti samo u jednom broju, onda možete da zaključite da je nativna reklama pored toga što je bolja,  jeftinija je. Plus, nativna reklama će ostati na internetu duže vreme, tako da će publika na osnovu tog jednog oglasa više dana moći da je vidi, a samim tim to vam je više mogućnosti da ćete biti unajmljeni za privatne časove.

Napravite još danas nativnu reklamu i samo je pitanje dana kada ćete postati najbolji privatni profesor u vašem gradu.

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]