Uz pomoć ovog „trika“ možete zarađivati i više od 50 evra dnevno

Pre nekoliko godina smo samo u zapadnim igranim filmovima i serijama mogli da gledamo kako tamo neko živi od interneta. Sve se činilo kao idealan san, ali danas je taj san najlepša realnost. Pitate se kako? Ne brinite, nećete morati sami da tragate za tim, otkriću vam trik i olakšati vam put ka cilju – zaradi preko interneta.

Da biste počeli da na internetu pravite ozbiljne mesečne prihode, neophodno je da imate  veb stranicu, portal ili blog, koji privlači publiku.

internet zarada

Ako spadate u tu grupu internet korisnika, pomoći ću vam da iskoristite svoj potencijal i krenete da ubirate plodove svemogućeg onlajn sveta.

„Moja veb stranica ima odličnu posećenost, ali ja od nje još uvek ne zarađujem mnogo.“

[crp]

Ako se pronalazite u prethodnoj tvrdnji i mislite da nema spasa za vas, varate se! Ne da postoji spas, već postoji šansa da vam vaš sajt donosi mesečne prihode i više nego dovoljne za život iz bajke.

Naime, napravili ste blog ili portal, pravite zanimljivi sadržaj i publika vas voli. Nadate se da će prodavanje mesta za banere raznim poslovanjima moći da vam pokrije mesečne troškove života… Žao mi je što moram da vam saopštim da su vaše nade uzaludne.

Zašto?

Publika je toliko oguglala na banere da ih njihovo oko i ne primećuje (ako kojim slučajem nisu instalirali AdBlock pa ih stvarno nikako ne vide). Shodno tome, mnogim poslovanjima je bacanje para plaćanja mesta za baner na nekom portalu ili blogu, pa čak iako je veb stranica temom prati njihovo poslovanje. Jednostavno, nemaju efekat.

„Pa, šta je onda dobro?“, sad se sigurno pitate. Jel ste spremni da saznate trik? Mislim da jeste. Pre odavanja trika, ispričaću vam još jednu priču.

Pre pet godina, dok sam sedeo na nekom predavanju o uspešnom poslovanju, slušao sam priču jednog Rusa koji je uspeo da pokrene ogroman lanac super marketa u Rusiji. Nije me oduševio zato što je pokrenuo takvo poslovanje, već zbog njegove izjave: „Danas vam se pružaju mogućnosti, kao nikada ranije. Ideje su svuda oko vas. Ono što ima na zapadu nema na istoku, i obrnuto. Iskoristite to i upoznajte tržište sa novim stvarima, koje su se dokazale uspešnim i kvalitetnim, tako što ćete ih kopirati iz neke druge države u svoju.“

Trik zarade preko interneta nisam smislio sam. Takav sistem zarade postoji na zapadu već više od decenije. Naime, tamo svako novo poslovanje, ali i ona uspešna koja su i na globalnom nivou prepoznatljiva, koristi prirodan, odnosno nativan, marketing. Zapad je rekao zbogom tradicionalnom marketingu, pre svega zbog njegove agresivnosti prema publici.

Ako još niste čuli o nativni oglas i to vam je novi pojam, onda ćete OVDE saznati više. Od ovakve vrste oglasa možete imati samo benefite.

online zarada

Publika voli nativne reklame, pre svega jer ni ne izgledaju kao reklame. Prate temu veb stranice gde se nalaze, pa samim tim i temu interesovanja publike. Svakim klikom na istu, vi zarađujete i to više nego recimo sa popularnim Google oglasima.

Međutim, svrha ovog teksta nije da zaradite od kliktanja vaše publike na nativne oglase (iako je i ta zarada dobra), već nešto drugo. Pre nego što vam „otvorim sve karte“, potrebno je da se registrujete na Native Media platformi. Registracija je potpuno besplatna.

Jednom kada postanete izdavač, onda možete postaviti vidžete sa nativnim oglasima na svom portalu ili blogu, ali možete uraditi još nešto – možete preporučiti Native Media platformu, odnosno koristiti se referal programom.

Sve što treba da uradite je da se priključite referal programu. Preuzmete kod za link ili baner i postavite ga na svoju veb stranicu. Naravno, link je bolji za tekst, dok je za naslovnu stranu bolji baner.

Kada to uradite, otvoriće vam se dve mogućnosti:

  1. Da pustite publiku samu da ispituje o Nativ Media platformi.
  2. Da „pogurate“ publiku ka Native Media platformi.

Obe mogućnosti su dobre, ali vam druga pruža veću mogućnost zarade. 

Kako?

Znate ko se u vašem okruženju bavi nekom vrstom biznisa gde je oglašavanje neophodno ili pak sigurno znate nekog ko baš kao i vi ima uspešan blog ili portal. Treba samo da im ispričate o svom pozitivnom iskustvu sa Native Media platformom i objasnite koje benefite dobijaju ako se priključe njihovom timu oglašivača ili izdavača. To možete učiniti tako što ćete napisati tekst o tom iskustvu i unutar njega ubaciti vaš referral link ili pak slanjem mejla (koji takođe sadrži pomenuti link).

Što veći broj aktivnih izdavača i oglašivača spojite sa Native Mediom, vaša zarada će biti veća, jer vi zarađujete ako i oni zarađuju.

Nemojte se predomišljati, već još danas krenite u nove poslovne poduhvate. Registrujete se na Nativ Media platformi i počnite da zarađujete od vašeg sajta. Ne samo da ćete raditi ono što volite, već ćete napokon i adekvatno zarađivati.

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]