Wufoo – levak prodaje koji ćete poželeti

(13 najboljih primera levka prodaje u 2023.)

Wufoo vam pomaže da lako kreirate obrasce koji su vam potrebni za prikupljanje podataka, datoteka i plaćanja bez unošenja koda.

Wufoo se uklapa u dizajn. Ima dosta belog prostora da stranice izgledaju pojednostavljeno i da prijaju oku posmatrača. Nisu napadne, već naprotiv pruža prijatan osećaj dok ga posmatrate. Korišćenje sajta je veoma jednostavno.

levak prodaje top najbolji

Koraci u levku prodaje

Saobraćaj

Njihov saobraćaj je uglavnom organski. Putem bloga promovišu svoje usluge, ali saobraćaj im dolazi i putem referal i afiliat programa.

Naslovna

[crp]

Njihova početna stranica je veoma jednostavna. Sa nekoliko boja i ilustracija – to je to. Nema ništa da vam ometa pažnju. Pregledna je i jasna. Svako može da se snađe na njoj.

Cena

Stranica sa cenama je, baš kao i naslovna, veoma prosta. Ponuđena su vam četiri paketa.

Probni period

Prijava je jednostavna. Potrebno je samo da kreirate korisničko ime, lozinku, da navedete kakvu svrhu imate sa platformom i sa kojom vrstom posla se bavite. Poslednja dva pitanja su personalnija.

Kada se ulogujete i počnete da koristite njihove alate, moraćete kasnije da ih nadogradite. Besplatni nalog je ograničen sa brojem obrazaca koje možete da koristite. Kada dostignete tu granicu, dobijate uputstva za nadogradnju koja je obavezna. U suprotnom, vaš nalog više neće raditi.

Zašto ovaj prodajni levak radi?

Radi jer je levak jasan. Takođe, postoji jedinstveno brendiranje što se tiče logotipa i suptilnih elemenata dinosaurusa. U svom uvodnom videu, oni vam pokazuju tačno kako aplikacija izgleda uz pomoć prezentacije.

Koriste neformalan i ležeran jezik. To čini da se osećate prijatno dok čitate korake. Postoji mnogo društvenih dokaza od poznatih brendova sa kojima su svi upoznati, a koji koriste njihove usluge.

Po čemu su jedinstveni

Jednostavnost i preglednost na svakom koraku. Čak i crno na belo daje kada vam ističe probni period bez ikakvih zaškoljica. Kada vam istekne probni period i ne nadogradite paket, vaš profil se briše, a sa tim i vaše korišćenje njihovih usluga besplatno.

Vrati se na glavni članak TOP 13 najboljih primera o levku prodaje u 2023. godini!

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]