Zašto da vaše fotografsko umeće ostane neprimećeno? Uz nativnu reklamu možete postati jedan od traženijih fotografa…

Ako ste zaljubljenik u fotografiju i odlučili ste da se ozbiljno bavite istom, svesni ste da je konkurencija izuzetno velika. I pored talenta, napornog rada, velikog ulaganja u opremu i otvaranja vaše prve fotografske radnje i dalje tapkate u mestu, bez neke velike mogućnosti za napredak. Poznati ste samo onima iz vašeg komšiluka. Neka tome dođe kraj. I to na vrlo jednostavan način, uz nativno oglašavanje. 

Šta je to Nativno oglašavanje i kako može pomoći vašoj branši? 

Nativni oglašavanje je idelno za mali biznis. Uklapa se u sadržaj bilo kog sajta stvarajući tako prijatno korisničko iskustvo. Oglašavanje putem banera je efikasno samo ako se nalazi na već dobro posećenim sajtovima, a za takvu vrstu reklame treba izdvojiti pozamašnu sumu novca. Međutim, procenat klikova na banere daleko je manji nego klikovi na već pomenute nativne reklame.  

Nativna reklama se odlično i nenametljivo uklapa u sadržaj bilo kog sajta, prateći tematiku istog. Nije iritantna kao Gugl reklama koja često iritira čitaoce pa je veliki broj onih koji jednostavno uključe AdBlok kako bi na miru čitali svoj omiljeni portal. Tu je prednost Nativnih reklama iz razloga što nema blokiranja. Znači vaša reklama je uvek i svuda vidljiva na jedan prirodan i neiritirajuči način, stvarajući tako kod publike interesovanje da kliknu na istu. 

Kako do nativne reklame? 

Odlučujući se za ovakav vid oglašavanja sigurni smo da će vaš fotografski zanat i trud doći do izražaja. Kada se odlučite za nativnu reklamu ono što je najzanimljivije jeste to da sami birate zemlje u kojoj će se vaša reklama prikazivati, kao i tematiku sajtova na kojima želite istu. Najmanji ulog je samo 10 evra, a postupak je sledeći: 

  • Registrujte se na našoj platformi www.nativemedia.rs 
  • Postavite svoj oglas koji ste napravili po našim upustvima 
  • Sačekajte da se reklama odobri 
[crp]

Mnogi su se zasitili klasičnog oglašavanja na internetu. Dajte šansu nativnom oglašavanju i videćete kako će vaš, do skoro malo poznat biznis, postajati sve veći.  

Adnativia Logo

Unapredite Svoje Oglašavanje - Pridružite se našoj Naprednoj Oglasnoj Platformi!

Prednosti Pridruživanja Platformi:

  • Moćni Alati za Oglašavanje: Koristite inovativne alate za dizajniranje i pokretanje efikasnih kampanja.
  • Ciljano Oglašavanje: Dostignite vašu ciljanu publiku uz naprednu analitiku i segmentaciju.
  • Podrška Eksperata: Profesionalna podrška za sve aspekte vaših oglašivačkih inicijativa.
  • Rezultati u Realnom Vremenu: Pratite učinkovitost vaših kampanja u realnom vremenu i prilagođavajte ih prema potrebi.

Započnite svoju oglašivačku revoluciju danas. Prijavite se i pokrenite kampanje koje će transformisati vaše poslovanje.

POKRENITE SVOJE KAMPANJE!

[crp]