Zašto treba uložiti najmanje 1€ dnevno na kreativno oglašavanje?

Kreativno oglašavanje preko Native Media platforme se preporučuje svima! Posebno smo uspešni za promociju proizvoda iz oblasti Lepota i zdravlje, ali Native Media se može koristiti i za oglašavanje drugih proizvoda i usluga. Bez obzira da li ste prepoznatljivi brend ili tek ulazite u preduzetničke vode, sa Native Media sigurno dolazite do svojih ciljeva.

Svedoci smo velikih promena u oglašavanju

Internet marketing postaje sve skuplji, a pažnja korisnika sve kraća. Morate uložiti dodatni napor da namamite korisnike da se upoznaju sa vašom ponudom i pri tom potrošiti na hiljade eura za sponzorisane objave. Zvuči preskupo i prekomplikovano, zar ne?

Kreativno oglašavanje na Native Media je jeftinije i ističe se u odnosu na druge vidove marketinga. Reklame su prirodnije od standardnih, nisu toliko direktne, pa samim tim nisu ni odbojne, publika rado obraća pažnju na njih, ali i ostvaruje konverzije.

Ključ uspeha ovakve vrste marketinga, nije samo kreativnost, već i niska cena reklamiranja, a to su dovoljni razlozi da pređete na oglašavanje putem Native Media platforme.

Još par razloga zbog kojih su kreativni oglasi najveća marketinška prilika ikada

Sa kreativnim oglasima na Native Media, imate potpuno jedinstvenu priliku. Pored kreativnosti kojom se uvek može uhvatiti pažnja publike i oglašavanja koje svaki biznis može da priušti, postoji još nekoliko prednosti:

  • Dopirete do velikog broja ljudi, više nego da se reklamirate, recimo, na radiju ili TV-u
  • Koristite filtere za ciljanje publike i tako okupljate ciljnu grupu potrošača oko svoje ponude
  • Potpuna kontrola je u vašim rukama, niko vam se ne meša u posao
  • Minimalna potrošnja je samo 1 evro dnevno
  • Oglašavanje ne plaćate po pregledu, već po kliku

Kreativno oglašavanje na Native Media je najjeftiniji vid marketinga u istoriji, a koji zapravo donosi rezultate. Ako se oglašavate preko Native Media, u roku od 24h, vašu reklamu može videti 800.000 ljudi. Bez zezanja!

Drugim rečima, kreativni oglasi podižu svest o vašem brendu, imaju dobro ciljanje, zahtevaju vrlo malo posvećenosti i neverovatno su pristupačni. Što je najbitnije, efikansi su.

Evo još jedne bitne stavke vezane za ovu vrstu oglašavanja:

Ako samo potrošite 1€ dnevno na reklamiranje putem Native Media, naći ćete se pred 4.000 ljudi koji vas inače ne bi videli. Ukoliko to radite, dok vaši konkurenti troše deset puta veći novac na duge, popularne vidove oglašavanja, pobeđujete ih u marketingu, i naravno, u zaradi.

Ne možete prodati svoj proizvod/uslugu nekome ko ne zna ni da postojite.

Možete doći do velikog broja korisnika i upoznati ih sa svojom ponudom za samo 30 evra mesečno. Oglašavanje nikad nije bilo ovako jeftino, a efikasno.

Obavezno testirajte kampanje i pratite statistiku

Dovoljno je na svakih par dana proveriti statistiku vaših kampanja: broj klikova, broj pregleda, CTR, utrošeni budžet... Izanalizirajte uspešne kampanje, proverite kakve ste prodajne strane koristili, kakve slike i naslove, i kreirajte nove kampanje po uzoru na one uspešne.

Redovnom proverom statistike, kao i kontrolom potrošnje budžeta kroz opciju dnevni budžet, optimalno ćete trošiti novac koji ulažete u oglašavanje. Ako sve odigrate pametno, nema šanse da vam se reklamiranje putem Native Media ne isplati.

Proces kreiranja kampanje je prost k’o pasulj

Ukoliko niste dobro upoznati sa radom ove platforme, znajte da vam nisu potrebni nikakvi kursevi, ni šestomesečne obuke da biste radili na Native Media. Kampanje se kreiraju za dva minuta, potrebno je popuniti svega nekoliko polja.

Za preciznije ciljanje publike možete koristiti filtere kao što su interesi, portali koje vaši korisnici posećuju, vreme tokom kojeg će se kampanja prikazivati i slično. Tu je i opcija crna i bela lista, na kojoj možete definisati na kojim portalima i sajtovima želite da se prikazuju vaše kampanje.

Ljudi, to je samo 1€ dnevno

Native Media je moćna platforma sa puno opcija. Marketing nije privilegija samo uspešnih biznisa koji imaju love, pa kao daju deo novca na reklamu! NE!!! To je investicija u posao koja se UVEK višestruko isplati. Baš kao što ulažete u proizvodnju, sirovine, dobar internet i sve druge alate koji vam pomažu da bolje radite i više zarađujete.

Sve što uložite u marketing će se isplatiti!!! Samo postavite strategiju na pravi način!

Oglašavajte se za samo 1 evro dnevno već danas.