X

 Šta je Native Media?

Native Media je oglasna mreža koja svojim korisnicima nudi prilagodljiva i fleksibilna rešenja za zaradu od web portala i blogova. Naša napredna tehnologija u mogućnosti je da podrži sve poslovne potrebe svakog sajta bez obzira na njegov sadržaj i veličinu. Takođe ponuđena vam je opcija da postavite našu reklamu na vaš portal i od svakog klika zaradite određenu svotu novca. 
 

Ko sve može sarađivati sa nama?  

Sa Native Media mogu sarađivati sajtovi raznih veličina i tematika. Naše reklame nalaze se na sajtovima kao što su saznajlako.com, velikirecnik.com, narodnilek.com, superdijeta.com, tekstovipesama.net itd. te iste možete pogledati kako direktno izgledaju na portalima. 
 

Koje države i jezici su podržani? 

Podržane sve države sveta. Preko nas možete reklamirati vaš biznis bilo gde u svetu da se nalazite. 
 

Koliko sajt mora imati minimalno poseta? 

Kada je broj poseta u pitanju tu ne postoji limit. Naše reklame možete postaviti na svim sajtovima sa kvalitetnim sadržajem, bez obzira na veličinu i tematiku samog portal, a ni reklame. Za veće portale pripremili smo posebne pogodnosti.
 

Da li Native Media može pomoći u promociji moje firme? 

Naravno da može, to je uža specijanost naše napredne platfome! Naše rekleme prikazuju se na mnogo domaćih sajtova. Naša platforma može vam pomoći da reklamirate vaš biznis i dobijete nove klijente, a samim tim obogatite svoje poslovanje i uvećate svoje finansije. Minimalan ulog za pokretanje kampanje je 25 eura, što je zanemarljivo kad se osvrnete na dobiti koje vaš posao time dobija.
 

Kako da započnem saradnju sa vama? 

Sa Native Media platformom veoma je lako sarađivati. Prvo što je potrebno uraditi jeste da odete na stranicu za registraciju, popunite tražene podatke, izaberite tip naloga i kliknite na dugme registracija. Nakon toga na vašu email adresu dobićete aktivacioni link, a klikom na isti potvrdićete svoju registraciju. Prijavite se sada kao registrovani korisnik, popunite podatke za isplatu i dodajte vaše sajtove. Sajtove je potrebno da pregleda i odobri neko od naših moderatora, što će učiniti u najkraćem mogućem roku. Proces provere obično ne traje duže od 24h. Nakon odobrenja, idite na kreiranje oglasa i postavite reklame na vaš sajt. Veoma brzo, lako i efikasno.
 

Da li mogu filtrirati reklame koje ne želim da prikazujem? 

Da, naravno o selekcijama odlučujete isključivo vi. Možete filtrirati sajtove konkurencije i sve ostale sajtove koje ne želite da reklamirate. 
 

Da li Native Media oglasi usporavaju rad sajta? 

Ne. Native media oglasne jedinice podržavaju asinhrono učitavanje oglasa, tako da naše rekleme neće uticati na vreme učitavanja stranice. 
 

Gde je najbolje mesto za postavljanje oglasnih jedinica? 

Poučeni prethodnim iskustvima najbolje su se pokazali oglasi na kraju sadržaja. Možete postaviti i u bočnoj traci oglasnu jedinicu ukoliko želite, ali imajte u vidu da su one svakako manje efikasne. Postavljanje oglasa iznad sadržaja nije dozvoljeno. 
 

Da li mogu da prilagodim oglasne jedinice? 

Naravno, prilagođavanje oglasnih jedinica je takođe vaš izbor. Možete podesiti boju naslova, pozadine, ivica, dimenzije slika, poziciju i broj prikazanih reklama, kako se vama dopada. Najbolje je prilagoditi oglasnu jedinicu postojećem izgledu portala.  
 

Gde mogu videti zaradu i statistiku?

Na kontrolnoj table uvek možete pratiti sve statističke podatke i učinak vaših oglasa, kao i iznos koji ste zaradili. U mogućnosti ste da pratite i zaradu na nivou sajta, oglasnih jedinica i ukupnu zaradu. Kako bi dobili pristup korisničkoj tabli, registrujte se na naš sajt kako biste se brže upoznali sa platformom. 
 

Koliko može da se zaradi preko Native Media? 

Zarada putem naše platforme zavisi od više različitih faktora. Najveći uticaj ima tematika sajta, pozicija oglasnih jedinica, lokacija i vreme zadržavanja na sajtu. Ni jednu navedenu stavku ne trebamo zanemariti.
 

Koji je minimum za isplatu i kada ću biti plaćen?

Naravno najbitnija stavka je svakako i plaćanje. Minimalni iznos za isplatu je 25 evra. Kad pređete ovaj limit možete podneti zahtev za isplatu. Isplata se vrši preko PayPal-a, ePayments i Skrill-a za inostranstvo i putem dinarskog računa u Srbiji.
 

U svakom trenutku možete nam se obratiti putem LIVE CHAT-a ili na mejl [email protected] i uvek ljubazni operateri brzo i lako rešiće svaku nedoumicu.