X

 

 

Često Postavljena Pitanja

Oglašivači


Naša platforma sarađuje sa velikim brojem sajtova ( preko 300), različite tematike kao što su Lepota i zdravlje, Kulinarstvo i ishrana, Lifestyle, Sport i fitness i mnogi drugi. Raznovrsnost tematike omogućava velikom broju oglašivača da dođu do ciljne publike i potencijalnih kupaca. Napomenućemo da sajtovi u kategoriji Lepota i zdravlje, u poslednjih mesec dana, imaju preko 47 500 000,00 pregleda. Kada su u pitanju News portali poseta u poslednjih mesec dana premašuje 45 000 000,00.

Postoji opcija na kontrolnoj tabli gde možete jednim klikom pauzirati kampanju. Oglas se neće prikazivati i budžet se neće trošiti sve dok ponovo ne kliknete na aktivaciju.
Izdavači


Odmah nakon dodavanja novog web sajta možete postaviti vidžete. U toku dana mi sajtove pregledamo i ukoliko je potrebno nešto izmeniti, kontaktiramo vas. Ako vas ne kontaktiramo, znači da je sve u redu. Za detaljnija uputstva idite na stranicu sa instrukcijama za izdavače.

Da, naravno. U odeljku za isplatu izdavača postoji opcija "potroši za oglašavanje"..

Ne. Jedan kod se može koristiti samo jednom, na jednom web sajtu. Za svaku dodatnu poziciju potrebno je napraviti novi vidžet.

Native Media isplate vrši putem PayPal-a, Payoneer-a, Skrill-a i bankovnog računa. Zahtev se podnosi na kontrolnoj tabli u odeljku za “Isplatu”. Isplate vršimo jednom nedeljno, utorkom.

Isplate se vrše jednom nedeljno, utorkom.

Da. Potrebno je da prilikom kreiranja vidžeta štiklirate opciju responsive.

Statistika se ažurira na svakih sat vremena.

Dozvoljeno je dva vidžeta. Jedan na početku članka sa 2 veća ili 4 manja oglasa, i drugi na kraju sa 6 većih ili 8 manjih oglasa. Vidžete možete postaviti i u bočnim kolonama sajta. U tom slučaju možete postaviti vidžet na kraju sadržaja i u bočnoj traci. Možete rasporediti svoje vidžete i na druge načine. Jedino nije dozvoljeno postaviti na početku članka više od 2 veća ili 4 manja oglasa.

Postoji opcija na kontrolnoj tabli gde možete dodati sajtove za koje ne želite da se vaše reklame prikazuju. Na kontrolnoj tabli za izdavače pređite na filter sajtova, unesite link sajta i kliknite na “dodaj sajt”.

Postavljanje vidžeta u popup prozore je strogo zabranjeno, kao i pozivanje korisnika da klikne na reklamu. Native Media jako brzo otkriva nepoštovanje ovog pravila. Trudimo se da održimo kvalitet ciljne publike na pravi način.
Referral program


Regisitrujte se na Native Media platfromu i na kraju menija kontrolne table kliknite na opciju referral program. Kliknite ovde i preuzmite vaše unikatne linkove i banere.