X

ZARADITE LAKO UZ NATIVE MEDIA REFERRAL PROGRAM

 

KAKO REFERRAL PROGRAM RADI I KAKO OD NJEGA ZARĐUJETE

 

Kada se registrujete na Native media platformi, kao oglašivač ili izdavač, dobićete ličan Referral link na kontrolnoj tabli.

Naime, kada se neko registruje, za izdavača ili oglašivača, na Native Media platformi tako što je do nas došao preko vašeg referral linka, zaradićete proviziju – za novog izdavača plaćamo 6%, a za novog oglašivača 3%. Sa referral programom dobijate mogućnost da zaradite tako što ćete upućivati novu publiku na našu platformu.

 

Opcija u meniju “Referral Program” sadrži dve opcije u padajućem meniju: “Promo linkovi” i “Izveštaj”.

 

Prva opcija je da zaradite od preporuke. Treba da preuzmete kod i postavite ga na svoj sajt.

 

 

Sve što treba da uradite je da pritisnete “Preuzmi kod” od linka ili banera, u zavisnosti šta se više stilski uklapa u vašu veb stranicu.

U opciji “Izveštaj” se nalazi Referral izveštaj pomoću kojeg možete pratiti zaradu. Ažurira se na svakih sat vremena, tako da ćete biti uvek u toku sa svojom zaradom.

 

 

KAKO DA ZARADITE PREKO REFEERAL PROGRAMA?

 

Postoji nekoliko načina da privučete korisnike da počnu da koriste Native Media platformu, a ovo su najefikasnije tehnike:

 

Prijatelji i saradnici 

Verovatno u svom okruženju imate prijatelje i saradnike koji poseduju veb stranicu ili vode neko poslovanje. Vaše je da im pomognete da unovče promet na svojim sajtovima ili da prodaju što više proizvoda ili usluga.

 

Linkovi u tekstu ili baneri

Ako imate blog ili sajt, dodajte baner ili link (gore pogledajte kako da preuzmete kod za isti) i svoju publiku uputite na Native Media platformu. Naravno, baner ili link postavite na vidljivo mesto. Mnoge će zainteresovati nativno oglašavanje, a vama će to doneti zaradu.

 

Blogujte o nama

Bilo da se blogovanjem bavite poslovno ili privatno, ili pak imate vlog, možete objaviti link ili baner u tekstu u kojem ćete svoju publiku edukovati kroz kratak vodič, kako da od registrovanja za izdavača ili oglašivača na Native Media platformi mogu da zarade.

 

Društvene mreže

Ovo je jedno od najboljih oružja za uspešan referral program. Sve što treba da uradite je da napišete objavu, na društvenoj mreži na kojoj ste aktivni, o iskustvu sa nama.

 

Koristite sposobnost komunikacije današnjeg vremena

Bilo da ste aktivni na nekom forumu, grupi na Facebook-u ili negde drugde vodite online diskusije (komentari) su sjajan izvor kvalitetnih preporuka. Naime, ako vas neko pita za pomoć ili traži način da zaradi od sajta, samo treba da podelite svoje iskustvo sa Native Media platformom.

 

KAKO DA MAKSIMIZIRATE ZARADU?

 

Iskoristite poznavanje lokalnog tržišta. Svuda oko vas živi na hiljade potencijalnih oglašivača i izdavača. Oni ili ne znaju za Native meda ili ne mogu da se upuste u to, jer ne znaju o čemu je tačno reč. Objasnite im kroz neki članak, komentar ili video zapis. A ako želite da još više zaradite, možete direktno da kontaktirate vlasnike veb stranica ili raznih poslovanja, i objasnite im zašto je korišćenje Native media dobro za njih.

 

Kvantitet nije i kvalitet

 

Ne gubite vreme pokušavajući da privučete nerelevantnu publiku. Čak i ako dovedete na Native Media platformu stotinu novih registracija, većina tih ljudi nikada neće početi sa radom. Zapamtite – vi zarađujete, kada oni zarade. Zbog toga se usredsredite na pronalaženje ciljnih korisnika. 

 

Stvorite kontakt sa vašim referalima

 

Što više zarađuju izdavači i oglašivači koji su preko vas došli na Native Media platformu, više zarađujete i vi. Najbolje je da sa svima njima izgradite ličan odnos tako što ćete ima dati savete ili im objasniti kako da povećaju sopstvene prihode. Pružanjem pomoći i podrške izgradićete jaku vez poverenja koja je neophodne za uspeh u bilo kom poslovanju. 

 

NAJČEŠĆA PITANJA O RAFERRAL PROGRAMU

 

Kako započeti?

 

Regisitrujte se na Native Media platfromu i na kraju menija kontrolne table kliknite na opciju referral program. Kliknite ovde i preuzmite vaše unikatne linkove i banere.

 

Kada ću biti isplaćen i na koji način?

 

Isplatu vršimo preko Paypala, Payoneera, Skrilla i bankovnog transfera. Zahtev se podnosi na kontrolnoj tabli u odeljku za isplatu. Isplate vršimo jednom sedmično, utorkom.

 

 

button-1