X

Pokretanje kampanje zvuči komlikovano, ali naprotiv sastoji se iz nekoliko jednostavnih koraka. Prvi korak je dopuna računa, koja se može izvršiti preko PayPal-a za inostranstvo i putem dinarskog računa u Srbiji.

 

Uputstvo korak po korak

 

1. Prvi korak je prijava na oglašivački nalog. Kliknite na plaćanje, zatim na dodaj sredstva. 

 
 

2. Nakon što ste izabrali željeni metod plaćanja, potrebno je da unesete iznos i kliknite na opciju plati. Dopune putem PayPal-a aktivne su odmah, a za dopune preko banke potrebno je 24h za proces obrade. Minimalni iznos za oglašavanje je 25 €. 

 

 

Pokretanje oglasne kampanje

 

1. Nakon dodavanja sredstava, vreme je za pokretanje kampanje. Da biste pokrenuli kampanju, idite na oglasi zatim na kreiranje oglasa.

 


2. Unesite naziv kampanje, naslov oglasa, krajnji link, izaberite dimenzije slike i otpremite sliku sa vašeg računara. Obratite pažnju na sliku, jer je maksimalna dozvoljena veličina 100kb (optimalno 15kb). Dimenzije slika možete prilagoditi pre dodavanja na sajt, a možete i ceo proces prepustiti našem sistemu, koji je tu da vam posao u najmanju ruku olakša. Može se desiti da sistem otkloni neke bitne detalje, te se uvek preporučuje da samostalno napravite slike na potrebne dimenzije.

 


3. Na kraju, podesiti cenu klika, dnevni budžet i kliknite na opciju KREIRANJE OGLASA.
 

 

4. U sledećem koraku, podesite targetiranje kampanje. Targetiranje kompanje vrši se na osnovu ključnih reči, lokacije, kategorija, uređaja i jezika. Prethodno iskustvo pokazalo je da su se najbolje pokazale kampanje targetiranje na osnovu lokacija i kategorija. Sva ostala podešavanja preporučljivo je ostaviti prazno.

 


Nakon kreiranja oglasa, sačekajte nekoliko sati da pregledamo i odobrimo vaš oglas.

 

 
Za sve kreirane oglase, možete pratiti klikove, preglede, procenat uspešnosti i potrošen novac. Izveštaje možete podešavati na osnovu vremenskog perioda, sajtova i oglasnih jedinica. 

 

 

Svaku nedoumicu ili poteškoću rešiće naši uvek spremni operateri. Potrebno je samo da nas kontaktirate preko LIVE CHAT-a ili na email adresu [email protected] i odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.