X

Ukoliko ste na ovoj stranici verovatno ste rešili da postavite naše reklame na portal. Pre nego što to učinite, veoma je važno da se upoznate sa našim pravilima. Prvo i osnovno što trebate da znate da nije dozvoljeno da sami klikate na svoje sopstvene reklame. Kao i svaku drugu nepravilnost naš sistem će je lako prepoznati. Nije dozvoljeno postavljati reklama u iskačuće prozore, kao što nije dozvoljeno postavljanje reklama na sajtove za odrasle. Na jednom sajtu dozvoljeno je postaviti maksimalno dve oglasne jedinice. Molimo vas da se pridržavate ovih pravila, jer svako kršenje biće sankcionisano udaljavanjem sa mreže. Hvala na razumevanju i nadamo se uspešnoj saradnji.

Uputstvo korak po korak

 

1. Nakon registracije, prijavite se na naš sajt i idite na stranicu za izdavače. Pojaviće vam se kontrolna tabla na kojoj će biti prikazan izveštaj sa statistikom i meni sa raznim funkcijama.


 

2. Prva i osnovna stvar koju treba da uradite je da dodate vaše sajtove. To ćete učiniti tako što ćete kliknuti na opciju SAJTOVI zatim na DODAJ SAJT.

 

 

 

3. Izaberite kategoriju, unesite naziv sajta i kliknite na primeni. Slika, natpis i opis sajta nisu obavezni.

 

 

Korak koji se tiče dodavanja sajtova ste završili, sada idemo dalje. Potrebno je da sačekate 24h da vaše sajtove pregledaju i odobre čelni ljudi iz našeg tima. Nakon odobrenja, možete krenuti u kreiranje i postavljanje oglasnih jedinica na sajtove. Oglasne jedinice su automatski odobrene, tako da prikazivanje naših reklama počenje odmah nakon postavljanja na sajt. Na jednom sajtu dozvoljeno je postaviti maksimalno dve oglasne jedinice (jedna oglasna jedinica ima od 3-8 oglasa).

 

Kreiranje oglasnih jedinica

 

1. Sada je vreme da kreirate vašu prvu oglasnu jedinicu. Kliknite na opciju OGLASNE JEDINICE zatim na KREIRAJ OGLAS.

 

 

2. Unesite tekst zaglavlja, izaberite sajt, format, raspored, dimenzije slika i čekirajte opciju za responsive oglase. Na kraju, kliknite na opciju NAPRAVI OGLAS.  

 

 

3. Na kraju, prikazaće se sličan HTML kod kao na donjoj slici, kopirajte ga i postavite na vaš sajt. 

 

 

Ukoliko naiđete na neku nedoumicu u postavljanju reklama možete nas kontaktirati putem LIVE CHAT-a ili mejla [email protected]